Keurslager Jeroen van Geest
Keurslager Jeroen van Geest (Foto: )

Keurslagerij van Geest biedt culinair vlees voor op de BBQ

DEN HOORN - Keurslagerij van Geest is sinds de jaren ‘50 uitgegroeid tot een begrip in Den Hoorn en de regio. In het assortiment vind je exclusieve vleesopties, ook heerlijk voor op de barbecue.

Met een vertrouwde eigen worstenmakerij waarvan meerdere producten het predicaat ‘MET GOUD BEKROOND’ hebben gekregen, is slagerij van Geest de perfecte plek voor diverse vleeswaren. Hierbij is de herkomst van het vlees ook belangrijk, vertelt eigenaar Jeroen. “De Zeeuwse scharrelvarkens, runderen en kippen worden op een milieu- en diervriendelijke wijze gehouden. Ze kunnen naar buiten, hebben een goed leven en staan niet in een megastal.”

Soorten vlees
Keurslagerij van Geest biedt veel exclusieve vleesopties. “We hebben ribeyes en pulled pork. Voor mensen die van steak houden hebben we T-Bone, Flat iron en club steaks. Ook hebben we nog heerlijk Picanha vlees en Black Angus burgers.” In het assortiment van Keurslagerij van Geest vind je dus genoeg benodigdheden voor op de barbecue. Het vooraf bestellen doe je 24 uur van tevoren, daarnaast kun je vanzelfsprekend ook gewoon langskomen bij de slagerij. Je kunt hiernaast ook andere benodigdheden bestellen voor de bereiding van de producten zoals bijvoorbeeld sauzen. Meer informatie hierover en de rest van het assortiment vind je op de website: vangeest.keurslager.nl.

Contact
Keurslagerij van Geest is van maandag tot en met zaterdag geopend en is te bereiken via telefoon op 015-2614771 of via de mail op info@vangeest.keurslager.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1