Het team van Slagerij Jeroen van Geest adviseert graag met het oog op Kerst
Het team van Slagerij Jeroen van Geest adviseert graag met het oog op Kerst

Voor iedere vleeswens naar Keurslagerij van Geest

Algemeen

DEN HOORN- Bij Keurslagerij Jeroen van Geest zijn de voorbereidingen voor kerst weer in volle gang. De ambachtelijke keurslager richt zich sowieso op gourmetvlees, rollades en kalkoen. Jeroen: “Dit zijn klassiekers die elk jaar terugkomen. Wat dat betreft gaan mensen toch nog vaak op deze tour. Maar wij kunnen uiteraard ook voldoen aan bijzondere wensen als Beef Wellington, wild en gevulde rollades. Voor dit laatste product nemen klanten soms zelf de vulling mee en dan zorgen wij voor de rollade”. 

Vleesschalen kunnen online worden bekeken en besteld, maar de keurslager benadrukt dat ander vlees gewoon in de winkel besteld dient te worden. “Dit is gewoon beter in verband met een stukje advies over wat de klant wil en eventuele tips hiervoor. Men verzint van alles, maar dit moet wel haalbaar zijn. Wil men bijvoorbeeld voor twintig man hertenbiefstuk bakken, dan zeg ik: niet doen. Dit is namelijk best lastig. Ik adviseer dan om bijvoorbeeld een lekkere grote rollade te nemen”. De bestelling dient later wel in de winkel aan de Dijkshoornseweg 21 te worden afgehaald. “Maar als het een oude mevrouw betreft die niet goed ter been meer is, dan redden we die uiteraard”, aldus Jeroen.

Tante Door
De keurslagerij, die al sinds de jaren ‘50 bekend staat om het ambacht en de worsten uit de eigen worstenmakerij, maakt gebruik van vaste leveranciers van rund, scharrelvarken en kip volgens de “Tante Door” formule. Deze kip is in rust en ruimte gegroeid en heeft de hele dag door beschikking over water en honderd procent plantaardige voeding gekregen.