Foto:

Slager van Geest biedt culinair vlees

DEN HOORN- Keurslagerij van Geest is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een begrip in regio Den Hoorn. In het assortiment vind je verschillende exclusieve vlees opties.

Met een vertrouwde eigen worstenmakerij waarvan meerdere producten het predicaat ‘MET GOUD BEKROOND’ hebben gekregen, is slagerij van Geest de perfecte plek voor diverse vleeswaren. Hierbij is de herkomst van het vlees ook belangrijk, vertelt eigenaar Jeroen. “De Zeeuwse scharrelvarkens, runderen en kippen worden op een milieu- en diervriendelijke wijze gehouden. Ze kunnen naar buiten, hebben een goed leven en staan niet in een megastal.”

Soorten vlees
Bij slagerij van geest zijn er veel exclusieve vleesopties. “We hebben ribeyes en pulled pork. Voor mensen die van steak houden hebben we T-Bone, Flat iron en club steaks. Ook hebben we nog heerlijk Picanha vlees en Black Angus burgers.” In het assortiment van van geest vind je dus genoeg benodigdheden voor op de BBQ. Het vooraf bestellen van ingrediënten doe je 24 uur van te voren, daarnaast kun je vanzelfsprekend ook gewoon langskomen bij de slagerij. Je kunt hiernaast ook andere benodigdheden bestellen voor de bereiding van de producten zoals bijvoorbeeld sauzen. Meer informatie hierover en de rest van het assortiment vind je op hun website. (vangeest.keurslager.nl.)

Contact
Keurslagerij van der Geest is van maandag tot en met zaterdag geopend en is te bereiken via telefoon op 015-261 47 71 of via de mail op info@vangeest.keurslager.nl

Finn Rekveldt
Meer berichten