In het aanbod van de slagerij zijn ook dit jaar weer de prachtige kerst-klassiekers vertegenwoordigd, vertelt Jeroen van Geest
In het aanbod van de slagerij zijn ook dit jaar weer de prachtige kerst-klassiekers vertegenwoordigd, vertelt Jeroen van Geest

Keurslager van Geest heeft het lekkerste vlees voor jouw kerstdiner

Algemeen

DEN HOORN - Keurslagerij van Geest is ieder jaar hard aan het werk om tijdens de feestdagen de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Keurslagerij Van Geest wil alle klanten zo vers mogelijke producten leveren. “Wij doen ons best om iedere klant tevreden te houden! In deze coronatijd kan een bestelling misschien ietsjes langer duren, maar de kwaliteit blijft zoals u het van ons gewend bent.” In het aanbod van de slagerij zijn ook dit jaar weer de prachtige kerst-klassiekers vertegenwoordigd.

Assortiment
Wat te denken van de gourmetschotels, vlees van scharrelvarken en de runderen van eigen vaste leverancier. Dit jaar wordt het aanbod versterkt met het originele en kwalitatieve Japanse Wagyu vlees. Maar natuurlijk zijn er ook nog de bekende rollades, eventueel met cranberries erin, als vanzelfsprekend handgeknoopt, en kalkoen. Iedereen die het kerstdiner met een kalkoen wil verrijken, moet deze wel van tevoren bestellen. “Ja, kalkoen moet een aantal dagen tevoren worden besteld, hierbij kan meteen worden aangegeven of de kalkoen gevuld moet zijn”, gaat Jeroen verder. “Net zoals het wild, zoals konijn en dergelijke.” Een andere specialiteit die in eigen slagerij helemaal vers wordt klaar gemaakt, dat is de ossenhaas. Evenals de bijzondere patés, die in deze kersttijd zo in trek zijn. “En natuurlijk een heleboel andere vleeswaren, zoals hammen, rookvlees en fricandeau, die zijn zoals ieder jaar weer heel erg in trek, daar verkopen we heel veel van”, zegt hij.

Bestelling
In Den Hoorn is Keurslagerij Van Geest al 27 jaar in de winkelstraat gevestigd en zeker een begrip in de buurt. In de winkel aan de Dijkshoornseweg 21 worden klanten door een enthousiast team verwelkomd. “Ja, hier in de buurt zijn veel mensen heel bewust bezig met hun vleesconsumptie”, zegt Jeroen. “En dat juichen wij allemaal toe!” Wanneer u van plan bent om een van deze overheerlijke specialiteiten te bestellen bij Van Geest, is het gewoon mogelijk om dit op te halen wanneer het van tevoren besteld is. Omdat het nu wat drukker kan zijn wordt het aanbevolen om op tijd te bestellen, zodat je op tijd kan genieten van de producten.

Contact
Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen naar: (015) 261 47 71
Daarnaast is de website van de slagerij te bezoeken via: www.vangeest.keurslager.nl

!