Frits heeft in de ruimte onder zijn huis een complete sportschool ingericht. (Foto: PR)
Frits heeft in de ruimte onder zijn huis een complete sportschool ingericht. (Foto: PR)

Just do it: sporten met persoonlijke begeleiding

Algemeen

DELFT - In juni vorig jaar opende in Delft een nieuwe sportschool: Just Do it Fitness. Bij Frits de Lange kun je onder persoonlijke begeleiding werken aan je lichaam, je gewicht of je conditie.

Frits de Lange is van huis uit horeca-ondernemer. Maar deze nieuwe sportschool is toch een beetje een droom die uitkomt: “Sport heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld. Voor mezelf, maar ook bij het helpen en begeleiden van anderen.” 

Niet standaard
En dus besloot Frits het vorig jaar dan maar professioneel aan te pakken: “In de ruimte onder mijn huis aan de Genestetstraat heb ik een complete sportschool ingericht: Just do it Fitness.” De naam, natuurlijk een bekende slogan wan een groot sportmerk, weerspiegelt iets van de filosofie van Frits: “Sporten moet je gewoon gaan doen.” Just do it Fitness is geen standaard sportschool. Frits hanteert geen lidmaatschappen en je kunt ook niet zomaar binnenlopen om voor jezelf te gaan sporten. Het is meer een privé-school: “Wie bij mij komt, krijgt mij als personal trainer”, aldus Frits. “Ik werk alleen op afspraak. “We beginnen met een intake om te bespreken wat je wilt bereiken. Van daaruit gaan we doelen stellen waar we aan gaan werken. Wil je fit worden? Spieren opbouwen? Gewicht verliezen of je figuur verbeteren? Of gewoon gezond in beweging zijn? Met de professionele apparatuur van Just do It en de persoonlijke aandacht van Frits ga je effectief aan de slag. Juist de individuele begeleiding is de meerwaarde, benadrukt Frits. Ik heb dat zelf ook ervaren. De afgelopen jaren heb ik veel samen getraind met een Spaanse kampioen. Het voorbeeld, maar ook de professionaliteit van een trainer kan je echt verder brengen. Ik kan je motiveren en tips geven.”

Boksen
Inmiddels breidt Frits zijn werkzaamheden al uit. Zo kunnen ook mensen die spiertraining willen doen om bijvoorbeeld rugklachten aan te pakken bij hem terecht. “Hierbij werk ik samen met een fysiotherapeut, om je zo veilig en optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Sinds kort ben ik ook begonnen met het aanbieden van bokslessen. Ook daarvoor heb ik iemand met wie ik samenwerk. Benieuwd geworden naar wat Frits wellicht voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op https://justdoitfitness.nl voor meer informatie of om contact op te nemen. Hij vertelt je graag alles over zijn aanpak. En dit is het uitgekiende moment op dat te doen, want wie in februari begint mag gratis een tweede persoon meenemen. Misschien dat familielid of die vriend die óók een zetje nodig heeft. De actie geldt de hele maand februari. Dus: niet twijfelen, doen.”

Frits de Lange