Wist je dat je op vertoning van dit krantenartikel, ook door een foto op je mobiel  recht hebt op een GRATIS Dagpas? (Foto:PR)
Wist je dat je op vertoning van dit krantenartikel, ook door een foto op je mobiel recht hebt op een GRATIS Dagpas? (Foto:PR)

‘Summerbody Fitplan’ met The Fitnessclub Delft

Algemeen

DELFT - Wil jij deze zomer ook de fitste versie van jezelf zijn? Lukt dat nog niet of heb je juist een extra zetje nog om deze resultaten te behalen? Dan is het hoog tijd om van de bank af te komen en naar The Fitnessclub Delft te gaan.

Met onze veelzijdigheid hebben wij alles onder één dak wat jij nodig hebt om de fitste versie van jezelf te worden. Wij zijn er voor alle leeftijden en hebben voor ieder doel de geschikte faciliteiten en ervaren instructeurs in huis. Je kijkt je ogen uit aan het brede scala van  fitnessapparaten inclusief de EGYM fitnesscirkel, BODYTEC, de gezelligste groepslessen en andere faciliteiten bij onze Fitnessclub in Delft. Voor fysieke ongemakken heeft fysiotherapeut Kees Neervoort een praktijkruimte in onze Fitnessclub. 

Korte en lange termijn
Voor de korte termijn is ons 6-wekelijks ‘Summerbody Fitplan’ programma wellicht iets voor jou. Ons Summerbody Fitplan programma bestaat uit een trainings- en voedingsplan om in een korte periode een fittere versie van jezelf te worden. Met onze professionele InBody-weging kunnen wij jouw lichaam nog beter meten, waardoor resultaten behalen nog makkelijker wordt. Ga je toch liever het lange termijn traject aan waarbij je een stok achter de deur nodig hebt? Laat je dan door onze professionele sportadviseurs adviseren welk (resultaten)programma het beste bij jou past. Door een op maat gemaakt programma zullen wij ernaar streven om samen met jouw de beste resultaten te behalen.

Immuunsysteem
‘Versterk je immuunsysteem met de EGYM fitnesscirkel’. EGYM heeft een speciaal “immuun-boost programma” ontwikkeld. Door middel van een speciale krachttraining komt een stofje vrij die een beschermend en verjongend effect heeft op jouw immuunsysteem. Uiteraard werk je er ook aan om krachtiger spieren te krijgen en te behouden. EGYM is ook zeer geschikt voor ouderen.
Wist je dat je op vertoning van dit krantenartikel (doormiddel van een foto op je mobiel of het meenemen van dit krantenartikel) recht hebt op een GRATIS Dagpas t.w.v. €12,50? Zo leer jij onze gezellige fitnessclub kennen en ervaar je hoe het is om bij ons te sporten. Zoek je een goede sportschool in Delft waar je eindeloze mogelijkheden hebt? Dan is The Fitnessclub Delft echt iets voor jou! Heb je vragen over onze fitnessclub? Stel ze dan aan de specialisten van onze Fitnessclub. Bel 015-7676015, stuur een e-mail naar info@thefitnessclubdelft.nl of loop vrijblijvend bij ons binnen. The Fitnessclub Delft is gelegen aan de Schieweg 89a, tegenover Makro Delft. Goed bereikbaar en gratis parkeren. Graag tot ziens!