PT Thierry helpt je jouw doel te bereiken
PT Thierry helpt je jouw doel te bereiken

Fitter en vitaler met The Fitnessclub Delft

Algemeen

DELFT - Bij The Fitnessclub Delft staat sport en bewegen centraal. In de Fitnessclub vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde levensstijl. Dankzij ons breed scala met de allernieuwste fitnessapparaten en ‘afwisselende’ groepslessen, heb je jouw conditie binnen afzienbare tijd verbeterd en zit je beter in je vel!

“Om te beginnen is het heel belangrijk dat wij genoeg beweging krijgen. Te weinig beweging kan leiden tot negatieve lichamelijke en mentale klachten. Daarom stimuleren wij iedereen om minstens twee keer per week aan sport en bewegen te doen. Dit kan o.a. met onze cardio- en fitnessapparaten, EGYM fitnesscirkel etc., personal trainer of een van onze groepslessen. Wij houden rekening met jouw conditie en gesteldheid en maken het sporten zo aangenaam mogelijk! Wij steken sport en bewegen in een heel ander jasje bij onze Fitnessclub. Ook voor de 50-plusser bieden we speciale aangepaste oefeningen, zodat wij met zijn allen goed in beweging blijven!”

Bodytec
“We bieden nu ook Bodytec aan. Bodytec heeft vele voordelen, zoals het bevorderen van de spiergroei (ook na operaties en blessures), stimuleren van de stofwisseling, bevordert de afvoer van afvalstoffen, verbetert de doorbloeding van huid en spieren (huidverbetering), vermindert schouder-, rug- en nekklachten, vermindert pijnklachten bij artrose. Fysiotherapeut Kees Neervoort heeft een praktijkruimte in onze fitnessclub met ‘open inloopuren’.

Actie!
“Kun jij wel wat extra beweging gebruiken en/of heb jij last van bepaalde lichamelijke of mentale klachten? Wil jij ook weer fitter en vitaler worden en een gezonde leefstijl oppakken? Zet dan nu de stap om te gaan sporten en bewegen en maak gebruik van onze ludieke actie: ‘Start nu en sport één maand gratis’.” Je bent van harte welkom op Schieweg 89a (tegenover Makro). Goed bereikbaar, gratis parkeren. Tel: 015-7676015. www.thefitnessclubdelft.nl