Michiel Wiegman krijgt cadeau overhandigd van Erwin Kerkhof
Michiel Wiegman krijgt cadeau overhandigd van Erwin Kerkhof

Yess, we mogen weer!

Algemeen

DELFT - Na 5 maanden lockdown kunnen we onze bestaande- en nieuwe leden eindelijk weer in onze mooi verbouwde Fitnessclub begroeten! We hebben onze enthousiaste leden enorm gemist en dat het wederzijds is, hebben we positief kunnen ervaren.

Het is heerlijk om al die blije gezichten weer te zien. Zo heeft Erwin Kerkhof als blijk van waardering en het gemis van het sporten, een mooi kunstwerk gemaakt dat een prominente plaats bij ons op de balie heeft gekregen. Heb je het binnensporten ook zo gemist? Heb je corona gehad en ben je erg verzwakt of heb je (nog) klachten? Als je tijdens de lockdown om een of andere reden niks of weinig hebt kunnen doen, begin dan niet te overmoedig maar bouw je training weer rustig op. Weet je even niet (meer) hoe je moet starten? Vraag het gerust aan een van onze         fitnesstrainers. Zij helpen je vakkundig en veilig op weg.

Immuunsysteem
Wist je dat sport en bewegen een positieve invloed heeft in de strijd tegen corona en het herstel hiervan? Beweeg minimaal 150 minuten per week matig of zwaar intensief. Doe minimaal 2x per week spierversterkende oefeningen. Heel belangrijk: voorkom stilzitten! Uiteindelijk is sporten heel goed voor de geestelijke en fysieke gezondheid. Bewegen is het beste medicijn! ‘Versterk je immuunsysteem met de EGYM fitnesscirkel’. EGYM heeft een speciaal “immuun-boost programma” ontwikkeld. Door middel van een speciale krachttraining komt een stofje vrij die een beschermend en verjongend effect heeft op jouw immuunsysteem. Uiteraard werk je er ook aan om krachtiger spieren te krijgen en te behouden. EGYM is zeer geschikt voor ouderen. Wil jij ook weer fitter en vitaler worden en een gezonde leefstijl oppakken? Voor ieder doel kun je bij ons terecht. We helpen je graag op weg en geven je een passend advies. We bieden je afwisselende groepslessen, fitness, EGYM, een voedingsplan etc. aan. Proef de sfeer in onze ruime fitnesszaal, probeer de modernste fitnessapparatuur. Voor fysieke ongemakken heeft fysiotherapeut Kees Neervoort een praktijkruimte in onze fitnessclub. Ook aan de hygiëne is gedacht en vanwege de ruime opzet is de ‘anderhalve meter’ regel bij ons geen enkel probleem. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Loop vrijblijvend bij ons binnen of bel 015-76 76 015. Nieuwe leden betalen in juni geen entree- en administratiekosten ad. 55 euro. Tevens krijg je een leuke Fitnessclub-bidon cadeau!

The Fitnessclub Delft
Schieweg 89a, tegenover Makro
www.thefitnessclubdelft.nl