Michiel Wiegman, eigenaar van The Fitnessclub Delft, en Michel Brakel, hoofddocent Judo
Michiel Wiegman, eigenaar van The Fitnessclub Delft, en Michel Brakel, hoofddocent Judo

The Fitnessclub Delft feliciteert Budo Gouweleeuw

Algemeen

DELFT - Weinig rust bij Budo Gouweleeuw. Ook tijdens de Coronastop is er veel gebeurd: online Jiu Jitsu-lessen, buitentraining Judo en de ombouw van de voormalige gymzaal aan de Willem Bilderdijkhof tot een eigen dojo. En dat alles in samenwerking met voetbalvereniging DVV Delft, met The Fitnessclub Delft en met Fysiotherapie Neervoort

Buitensport. Zodra de richtlijnen van RIVM het toestonden bood voetbalvereniging DVV Delft, net als vorig jaar, één van haar velden aan voor buitensport. Dankbaar heeft Budo Gouweleeuw van dit sportieve gebaar gebruik gemaakt, o.a. door het geven van conditietraining en Tandoku Renzu.

Eigen dojo. De Judo en Jiu Jitsu vereniging is sinds kort de trotse eigenaar van de voormalige gymzaal aan de Willem Bilderdijkhof. Zij greep deze periode aan om de zaal stevig onder handen te nemen. Nu de zaal niet meer met andere gebruikers gedeeld hoeft te worden kon deze helemaal worden aangepast tot een eigen dojo.

The Fitnessclub Delft. The Fitnessclub Delft, al enige tijd één van onze sponsoren, heeft hierin een mooi steentje bijgedragen door twee fitness toestellen beschikbaar te stellen; een crosstrainer en een upright bike! Deze toestellen vormen een welkome aanvulling voor o.a. de lessen Zeker Bewegen. Nadat Michel Brakel, hoofddocent Judo, en Michiel Wiegman, eigenaar van The Fitnessclub Delft, de nieuwe banner hadden onthuld, namen zij samen de aanwinsten in gebruik.

Naast de technische Judo- en Jiu jitsu-vaardigheden is het natuurlijk van belang om de algemene conditie op peil te houden. En waar kan dit beter dan bij The Fitnessclub Delft, waar men je kundig begeleidt en de juiste trainingschema’s voor je kan opstellen. Want trainen op de juiste manier, zonder spieren over te belasten, is maatwerk. Geïnteresseerd in The Fitnessclub Delft? Neem dan eens een kijkje op de website www.thefitnessclubdelft.nl of loop eens binnen aan de Schieweg 89-a (tegenover de Macro) in Delft.
Fysiotherapie Neervoort. Blessures zijn helaas niet altijd te voorkomen. Sporters blijven nu eenmaal hun grenzen opzoeken. Fysiotherapeut Kees Neervoort, tevens sponsor van Budo Gouweleeuw, heeft naast zijn praktijk aan de Herculesweg ook een praktijkruimte bij The Fitnessclub Delft. Deze drie partijen hebben al tientallen jaren een vertrouwde, hechte band.

Kennismaken met Judo of Jiu Jitsu. U bent van harte welkom bij Budo Gouweleeuw. Mail naar info@budogouweleeuw.nl voor een proefles. Deze eerste kennismakingsles is gratis. De lessen worden verzorgd door erkende en rijksgediplomeerde leraren. Men kan al beginnen vanaf 2 jaar, in dat geval met tuimeljudo.