Michiel (r) en zijn team staan voor je klaar. (Foto: Femke van den Heuvel)
Michiel (r) en zijn team staan voor je klaar. (Foto: Femke van den Heuvel) Foto: Femke van den Heuvel

De Fitnessclub van Michiel Wiegman bestaat inmiddels 7,5 jaar!

Algemeen

DELFT _ En dat is reden voor een feestje. De sportschool die begon als low budget MegaFitness, wordt nu voortgezet als ‘The Fitnessclub Delft’: een premium service fitnessclub.

Tijdens de corona sluiting is de club door het voltallige personeel en enkele leden grondig onder handen genomen en heeft daarmee een totaal nieuwe look gekregen. Tijd om een nieuwe weg in te slaan met een frisse uitstraling!

Gemoedelijk
In de ruime fitnesszaal wordt volop gesport, terwijl de ruimte tegelijkertijd een aangename rust uitstraalt. De sfeer is open en gemoedelijk. Mensen begroeten elkaar en helpen waar dat nodig is. De fitnessclub van Michiel Wiegman trekt dan ook de doorsnee sporter aan. Michiel: “We hebben hier sporters tussen de 16 en 85 jaar. De een wil afvallen, de ander een betere conditie. Weer een ander revalideert of is bezig met topsport. Wij doen er alles aan om iedereen zich hier thuis te laten voelen. Bovendien hebben we zoveel goede, nieuwe apparaten beschikbaar dat niemand hier hoeft te wachten.”

Maatwerk en persoonlijke aandacht
“Trainen is maatwerk. En daarom willen we bij ‘The Fitnessclub Delft’ graag weten wat de wensen en ideeën van de klant zijn. Zo kunnen we de trainingsbehoefte beter bepalen. Hoe beter we weten wat je wilt, des te gerichter ons team je kan helpen jouw doel te bereiken. Al jaren onderscheiden we ons door de sporter de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Er zijn diverse abonnementsoorten. Met de aanvullende begeleidingsmodules zoals EGYM fitnesscirkel, FitCheck, voedingsplan etc. kunnen we onze leden nóg beter van dienst zijn.”
Voor de fysieke ongemakken is fysiotherapeut Kees Neervoort op bepaalde tijden aanwezig.

Coronamaatregelen 
“Je hoeft bij ‘The Fitnessclub Delft’ niet te reserveren voor de fitness. Vanwege de ruime opzet is de ‘anderhalve meter’ regel bij ons geen probleem. Ook aan de hygiëne is gedacht. Zo hebben we bij binnenkomst een temperatuurmeter en handgel voor je klaar staan. In de trainingsruimten zijn er voldoende sprayflacons met desinfectie en doekjes aanwezig. Deze kun je tijdens de training gebruiken en bij je houden.”

Gratis Weekpas
Wil je een gezond & fit lichaam? Voor ieder doel kun je bij ons terecht. We helpen je graag op weg en geven je een passend advies. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie om het eens uit te proberen? Vraag dan via onze site een gratis weekpas aan. Je bent van harte welkom.
The Fitnessclub Delft, Schieweg 89a Delft (tegenover Makro). Goed bereikbaar, gratis parkeren. Tel: 015-7676015 www.thefitnessclubdelft.nl.