Wie wordt Dé Delftenaar van het jaar 2022?
Wie wordt Dé Delftenaar van het jaar 2022?

Stem op uw Delftenaar van het Jaar!

Algemeen

DELFT - Wie wordt Dé Delftenaar van het jaar 2022? Dat bepaalt u! Breng uw stem uit via www.delftenaarvanhetjaar.nl.

Zoals u vorige week in Delft op Zondag heeft kunnen lezen gaan we ook dit jaar weer op zoek naar een Delftenaar die de titel met ere mag dragen en de bronzen Hugo in ontvangst mag nemen. Wekelijks kunt u de verhalen van prachtige mensen lezen in Passie met een Gouden Rand; onze rubriek waarin wij weldoeners in de spotlights zetten. Over hen spreken wij nu extra waardering uit, door ze voor te dragen voor ‘Dé Delftenaar van het Jaar’-verkiezing. U kunt nog steeds actief bijdragen aan deze verkiezing. Wie van de personen uit Passie met een Gouden Rand in het jaar 2022 volgens u de titel verdient, kunt u ons laten weten via www.delftenaarvanhetjaar.nl.

De genomineerden
Voor Dé Delftenaar van het Jaar verkiezing zijn tientallen personen genomineerd die goed doen voor de stad. Hierbij een opsomming van de genomineerden. Meer informatie is te vinden op www.delftenaarvanhetjaar.nl. Deze website is speciaal voor deze verkiezing ontwikkeld. Hierop vindt u alle genomineerden terug, inclusief verwijzing naar het eerder geplaatste artikel in Delft op Zondag. Zo kunt u nog eens goed bekijken wie u úw stem gunt. De genomineerden voor de verkiezing van 2022 zijn: Ricky van Dalen, Rosa Maria Reijckers, Yvonne de Jong, Bianca Verboog, Menno Emmink, Tetske Thoen, Marinus Hazeveld, Bas Beijersbergen, Magda Froklage, Maarten Verbaan, Angelique en Mira, Arie van Kleef, Aschwin Teschner, Irene Bonnier, Nimco Ahmed, Petra Bosman, Ina Groot, Saskia Bolten, Lucienne Wibier, René Gonlag, Mick van der Steeg, Theo Klein, Robin Schans, Yvonne van Haaster, Guus Mentink, Sara Berkhout, Amanda van der Zwaan, Ron van der Horst, Johan van Reenen, de familie Lutz, Evy Bögels, Sjaak Lispet, Frans Geerlink, Irma Scheurink, Marion Lamens, Carina van der Ende, Anneklaar Wijnants, Annemije Melse, Chiara Tafuni, Angela van der Linden, Wim van Gend, Brenda Coebergh, Jan van Ruijven, Leroy Nijhoff, Ron Bijl, Ton van Riet, Bianca Hoogendam, Fred Platzek en Jo Smet. 

Stem nu!
Zorg ervoor dat de genomineerde van uw voorkeur wint! Ga naar www.delftenaarvanhetjaar.nl en breng uw stem uit. Stemmen kan eenmalig per IP-adres en is eenvoudig via het stemformulier op de website. Stemmen op al deze genomineerden kan tot en met zondag 22 januari. De winnaar maken wij op 29 januari aan u bekend. Dus, wie is uw favoriet? Wij horen het graag!

MEDEDELING: Op 1 januari was het niet mogelijk om op het stemformulier een keuze te maken uit de juiste genomineerden. Dit probleem is inmiddels verholpen. Dus lukte het u vorige week niet om uw keuze te bevestigen? Dan nodigen wij u graag uit om deze week naar de website te gaan en te stemmen op uw Delftenaar van het Jaar!