Stef Breukel, afgelopen jaren vakjurylid, overhandigde vorig jaar de prijs aan Ravi (Foto: Koos Bommelé)
Stef Breukel, afgelopen jaren vakjurylid, overhandigde vorig jaar de prijs aan Ravi (Foto: Koos Bommelé)

Wie wordt Dé Delftenaar van het Jaar 2022?

Algemeen

DELFT - Vroeg u zich al af waar de aankondiging van Dé Delftenaar van het Jaar-verkiezing 2022 bleef? Dat moment is nu aangebroken! Wie volgt Dé Delftenaar van het jaar 2021, Ravi Ahluwalia op? Daarin heeft u wederom zeggenschap!

Na jarenlang zeer succesvol de rubriek ‘Bekendste Delftenaar van het Jaar’ te hebben gebracht, was het in 2019 tijd voor iets nieuws. We gingen voor de verandering op zoek naar Dé Delftenaar van het Jaar; een prijs die wordt gegeven aan een persoon die zich op een positieve manier heeft ingezet voor Delft. U als lezer kon zelf uw favoriete weldoener aandragen voor de prijs, wat u met zeer veel enthousiasme heeft gedaan. 

Bronzen Hugo
Reden te meer om ook dit jaar weer de zoektocht te starten naar een Delftenaar die de titel met ere mag dragen en een mooie prijs in ontvangst mag nemen. Wie wint dit jaar de Bronzen Hugo, gemaakt door kunstenares Loes van der Holst? Dat ziet u in de laatste editie van de krant Delft op Zondag op 29 januari!

Passie
Net als vorig jaar zijn de kanshebbers de mensen die u in het afgelopen jaar voorbij heeft zien komen in onze vaste rubriek ‘Passie met een Gouden Rand’. Hierin zetten wij weldoeners in de spotlights. Waarom niet extra waardering over hen uitspreken, door ze allen voor te dragen voor de Delftenaar van het Jaar-verkiezing? Een succes, is vorig jaar al gebleken door het grote aantal stemmen.

Stem nu!
Vindt u het als trouwe lezer van Delft op Zondag leuk om betrokken te worden bij de jaarlijkse verkiezing? Mooi! U kunt ook dit jaar weer actief bijdragen aan de zoektocht. Wie van de personen uit Passie met een Gouden Rand in het jaar 2022 heeft in uw ogen veel voor Delft betekend? Wie is dit jaar volgens u heel waardevol gebleken voor de wijk, de sportvereniging, het buurthuis of het verzorgingshuis? Laat het ons weten via www.delftenaarvanhetjaar.nl

Winnaar
Deze website is speciaal voor deze verkiezing ontwikkeld. Hierop vindt u alle genomineerden terug, inclusief verwijzing naar het eerder geplaatste artikel in Delft op Zondag. Zo kunt u nog eens goed bekijken wie u úw stem gunt. Stemmen kan eenmalig per IP-adres en is eenvoudig via het stemformulier op de website. Stemmen op al deze genomineerden kan tot en met zondag 22 januari. In tegenstelling tot voorgaande jaren, werken we dit jaar alleen met een publieksjury. De lezers van onze krant bepalen dus voor honderd procent wie Dé Delftenaar van het Jaar 2022 wordt. Uit alle stemmen volgt uiteindelijk één winnaar, die wij in de krant van 29 januari aan u bekend zullen maken.

Zorg ervoor dat de genomineerde van uw voorkeur wordt benoemd tot Dé Delftenaar van het Jaar 2022! Ga vanaf 1 januari naar www.delftenaarvanhetjaar.nl en breng uw stem uit.