<p>Een deel van de genomineerden voor D&eacute; Delftenaar van het Jaar 2021</p>

Een deel van de genomineerden voor Dé Delftenaar van het Jaar 2021

Stem op uw Delftenaar van het Jaar!

DELFT - Wie wordt Dé Delftenaar van het jaar 2021? Dat bepaalt u! Breng uw stem uit via www.delftenaarvanhetjaar.nl.

Door Cheyenne Toetenel

Zoals u vorige week in Delft op Zondag hebt kunnen lezen gaan we ook dit jaar weer op zoek naar een Delftenaar die de titel met ere mag dragen en de bronzen Hugo in ontvangst mag nemen, maar we doen dat dit jaar nét even anders. Wekelijks kunt u de verhalen van prachtige mensen lezen in Passie met een Gouden Rand; onze rubriek waarin wij weldoeners in de spotlights zetten. Over hen spreken wij nu extra waardering uit, door ze voor te dragen voor ‘Dé Delftenaar van het Jaar’-verkiezing. U kunt nog steeds actief bijdragen aan deze verkiezing. Wie van de personen uit Passie met een Gouden Rand in het jaar 2021 volgens u de titel verdient, kunt u ons laten weten via www.delftenaarvanhetjaar.nl.

De genomineerden
Voor Dé Delftenaar van het Jaar verkiezing zijn tientallen personen genomineerd die goed doen voor de stad. Hierbij een opsomming van de genomineerden. Meer informatie is te vinden op www.delftenaarvanhetjaar.nl. Deze website is speciaal voor deze verkiezing ontwikkeld. Hierop vindt u alle genomineerden terug, inclusief verwijzing naar het eerder geplaatste artikel in Delft op Zondag. Zo kunt u nog eens goed bekijken wie u úw stem gunt. De genomineerden voor de verkiezing van 2021 zijn: Peter Backer, Vrony Kooij, Tineke Ruiter, Bep van Schie, Destiney van den Berg, Hans van der Burgh, Anja Notenboom en Janny Romberg, Irma Scheurink, Rozemarijne Margaretha Christina, Huub Schoemaker, Herbert Tieleman, Liszy Jonkers, Anne Boogert, Robert van den Bosch, Ria van der Steuijt, Marjo Hanegraaff, Mariza Looijen, Piet Reedijk en Hans Nieuwpoort, Elske Stellingwerff, Ravi Ahluwalia, Patrick Verbaan, Hester Dam, Geurt Stellaard, Marianne Dongelmans, Daphne Teeling, Peter Damen, Astrid Evers, Esther Hasselman, Pauline Stadhouders, Cobie Mansveld, Elle-Marie Valkenburg, Lucia, Joke Masja en Margreet, Bernadette Lengkeek, Roeline Rietveld, Irina Grashuis, Ben Herman, Marije Link, Ineke Lampert, Wouke Lam, Catherine Bij de Vaate, Peter van Hemmen en Petra van der Meer.

Stem nu!
Zorg ervoor dat de genomineerde van uw voorkeur eindigt in de Top 10! Ga naar www.delftenaarvanhetjaar.nl en breng uw stem uit. Stemmen kan eenmalig per IP-adres en is eenvoudig via het stemformulier op de website. Stemmen op al deze genomineerden kan tot en met donderdag 13 januari. Volgende week stellen wij in Delft op Zondag de Top 10 op van de genomineerden met de meeste stemmen. Daarna gaat een volgende selectieronde van start, waarin u wederom zeggenschap heeft. U kunt dan definitief stemmen op Dé Delftenaar van uw keuze. Om de eerlijkheid van de verkiezing te waarborgen, brengt de vakjury - bestaande uit Selma Aközbek, Sandra Kooiman, Stef Breukel en Leo Quack - in deze tweede ronde haar stem in. Uit de gecombineerde stemmen volgt één winnaar, die wij op 30 januari aan u bekend zullen maken. Dus, wie is uw favoriet? Wij horen het graag!

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1