Stem op uw favoriet uit de Top 10 voor Dé Delftenaar van het Jaar!

DELFT - Heeft u nog niet gestemd op uw favoriet uit de Top 10 van ‘Dé Delftenaar van het Jaar’-verkiezing? Doe dit dan nu! Stemmen kan nog tot en met zondag 23 januari.

Dankzij uw voorkeursstemmen is een Top 10 tot stand gekomen voor ‘Dé Delftenaar van het Jaar’-verkiezing. We stelden deze genomineerden vorige week kort aan u voor, in willekeurige volgorde. Deze week ziet u per persoon waarom hij/zij de titel volgens de stemmers verdient. Voor meer informatie over de genomineerden verwijzen wij u door naar www.delftenaarvanhetjaar.nl.

De Top 10

Vrony Kooij 
“Vrony is een theatertopper. Het is een topdame, die met het Rietveld-team vreugde en cultuur digitaal naar de huiskamers bracht in tijden dat plezier voor alle leeftijden door Corona moeilijk te vinden was.”

Destiney van den Berg 
“Destiney is onze redder in nood van onze mooie kinderboerderij in Tanthof. Als je op deze leeftijd al snapt wat er in het leven echt toe doet, dan heb je het dubbel en dwars verdiend om te winnen.”

Anja Notenboom en 
Janny Romberg 
“Deze lieve mensen doen belangeloos giga veel monnikenwerk. Ze zijn altijd zo goed bezig voor iedereen in Nederland, maar ook in Afrika. Het is leuk om te zien dat de spullen goed terechtkomen.”

Huub Schoemaker 
“Huub staat altijd klaar voor Inloophuis Debora en is van onschatbare waarde. Huub is zo’n fijn en warm persoon, een perfecte en empathische gesprekspartner voor mensen die een nare periode doormaken.”

Marjo Hanegraaff 
“Ik heb waardering voor al haar vrijwilligerswerk naast 48 jaar verpleegkundige in Delftse ziekenhuizen te zijn geweest. Marjo heeft een hart van goud. Ze staat altijd klaar voor mensen en is ook in de coronacrisis weer extra gaan werken in de zorg.”

Piet Reedijk en Hans Nieuwpoort 
“De Speelgoedbank werd in no time een begrip in Delft en heeft in nog geen jaar tijd heel veel kinderen oprecht blij gemaakt met speelgoed. Recycling op zijn best.”

Ravi Ahluwalia 
“Ravi is een fantastische powervrouw die veel overheeft voor de samenleving. Ravi weet het grote en het kleine goed aan elkaar te koppelen en echt verschil te maken in onze stad!”

Patrick Verbaan 
“Wat hij met De Border voor elkaar heeft gekregen is zo verschrikkelijk bijzonder en het werk wat hij daar doet is zo belangrijk voor de jongeren van Tanthof. Die jongen weet wat de jeugd nodig heeft. De gemeente Delft zou hier lering uit moeten trekken en dit initiatief in alle wijken van de stad moeten uitvoeren.”

Pauline Stadhouders 
“Zij is een vakvrouw die zich in haar vrije tijd onbaatzuchtig inzet voor mensen met kanker. Dit werk doet ze met haar hele hart. Pauline is goud waard. De doorzetting en focus op wat kinderen en jongeren nodig hebben in deze situatie is bewonderenswaardig en supernodig.”

Ria van der Steuijt
“Als je op 88-jarige leeftijd al meer dan 40 jaar vrijwilliger bent, verdien je dit dus echt. Werkzaam bij GGZ Delfland heb ik Ria vele jaren als vrijwilliger mogen meemaken, echt een superlieve en enthousiaste vrouw, altijd klaarstaand voor de medemens en echt een topper.”

Definitieve stem
We zijn vorige week met de tweede selectieronde van start gegaan en weer begonnen op nul, dus ook als u in de eerste ronde al heeft gestemd op een persoon uit de Top 10 is het belangrijk om in deze tweede ronde nogmaals te stemmen. U kunt tot en met zondag 23 januari definitief stemmen op Dé Delftenaar van uw keuze. Om de eerlijkheid van de verkiezing te waarborgen, brengt de vakjury - bestaande uit Selma Aközbek, Sandra Kooiman. Stef Breukel en Leo Quack - in deze tweede ronde haar deel in. Door de juryleden wordt individueel met al hun deskundigheid een anonieme voorkeursstem uitgebracht op hun favoriet. Deze extra punten, verkregen via de vakjury, worden opgeteld bij de door u verstrekte stemmen. Uit de gecombineerde stemmen volgt uiteindelijk één winnaar, die wij op 30 januari aan u bekend zullen maken in een uitgebreid en persoonlijk artikel.

Wie mag volgens u de titel ‘Dé Delftenaar van het Jaar’ met ere mag dragen? Laat het ons weten! Ga naar www.delftenaarvanhetjaar.nl en breng uw stem uit op uw favoriet uit de Top 10. Stemmen kan eenmalig per IP-adres en is eenvoudig via het stemformulier op de website.

Meer berichten
 
CustomHtml_1