De Skoda Superb biedt luxe en topdesign
De Skoda Superb biedt luxe en topdesign

Autoservice Schenkeveld, alles wat u nodig heeft

Algemeen

Winter. Koud en nat, geen weer om de deur uit te gaan. Hoewel, als je lekker in je eigen auto kunt stappen… Comfortabel en veilig van A naar B. Bij all-round Autoservice Schenkeveld hebben ze alles wat u nodig heeft.

U kunt er terecht voor alle voorkomende reparaties en al het onderhoud aan uw auto. Ook voor airco, banden, ruitschade, apk-keuring bent u bij Schenkeveld aan het juiste adres. Het overschrijven van kentekens of het schorsen van voertuigen, behoort tot de service. Wilt u een gloednieuwe auto? Het team van Schenkeveld adviseert u graag. Liever een betaalbare en veilige occasion? Zij gaan desgewenst zelfs op zoek naar de auto van uw dromen en zorgen er dan uiteraard voor dat u gegarandeerd veilig op weg kunt. Niet voor niets hebben ze  ‘service’ in hun bedrijfsnaam opgenomen. Autoservice Schenkeveld zorgt ervoor dat u snel, veilig en vertrouwd weer op weg kunt. Het autobedrijf werkt met een klein team, dus u mag persoonlijke aandacht verwachten.

Topper Skoda Superb
Met gepaste trots presenteert Autoservice Schenkeveld topoccasion Skoda Superb 1.5 TSI ACT Business Edition Plus. Nog maar acht maanden oud, met een APK die geldig is tot 1 juni 2026. Deze handgeschakelde beauty met zuinige benzinemotor heeft energielabel B (dat is beter dan gemiddeld) en nog geen negenduizend kilometer op de teller.
Met de Cruise Control Adaptive,  het navigatiesysteem en de ingebouwde spraakbediening bent u verzekerd van een flinke dosis rijcomfort. Ook op het gebied van veiligheid en techniek heeft deze auto veel te bieden: Accident Avoidance system, bandenspanningscontrolesysteem, getint glas, regensensor, parkeersysteem, en de lijst is nog veel langer. Een beschrijving doet deze Skoda geen recht, u moet hem zelf bekijken. Dat kan op de site of ‘live’. Spreek eventueel meteen een proefrit af!

Dorpsstraat 55, Schipluiden
015-380 8240
www.autoserviceschenkeveld.nl