Autoservice Schenkeveld
Autoservice Schenkeveld

Autoservice Schenkeveld is hét adres voor uw auto

Algemeen

Sinds 2016 is Autoservice Schenkeveld een zelfstandig en allround autobedrijf in de dorpskern van Schipluiden. U kunt er terecht voor alle voorkomende reparaties en al het onderhoud aan uw auto.

“Wij hebben niet voor niets ‘service’ in onze bedrijfsnaam opgenomen”, vertelt eigenaar Robin Schenkeveld. “Wij vinden het heel belangrijk dat u snel, veilig en vertrouwd weer op weg kunt met uw auto. Omdat we met een klein team werken, mag u persoonlijke aandacht van ons verwachten.”

Service
Autoservice Schenkeveld biedt uitstekende service, van A tot Z. “U kunt bij ons terecht voor iedere vorm van onderhoud, reparatie of schade aan uw voertuig. Ook voor airco, banden en ruitschade bent u bij ons aan het juiste adres.”

Occasions
Bent u op zoek naar een betaalbare en veilige occasion? Kijk op de website van Autoservice Schenkeveld, of stap eens bij ze binnen. “Wij gaan ook desgewenst op zoek naar de auto die u zoekt en zorgen er dan uiteraard voor dat u gegarandeerd veilig op weg kunt. De koffie staat klaar!”

Juiste adres
Kortom: voor alle voorkomende werkzaamheden rondom uw auto en voor alle merken, bent u bij Autoservice Schenkeveld aan het juiste adres.

Autoservice Schenkeveld
Dorpstraat 55
Schipluiden
015 380 8240
info@autoserviceschenkeveld.nl
www.autoserviceschenkeveld.nl