Frisse lucht in de auto is niet alleen prettiger maar ook gezonder. (Foto: PR)
Frisse lucht in de auto is niet alleen prettiger maar ook gezonder. (Foto: PR)

Laat je airco checken bij Autoservice Schenkeveld

Algemeen

DELFT - Met de zomer in aantocht is het goed om de airconditioning van je auto na te laten kijken. Een goede airco is namelijk niet alleen comfortabel, maar komt ook de veiligheid èn je gezondheid ten goede.

Net zoals alle onderdelen heeft ook de airconditioning in je auto regelmatig onderhoud nodig. Het advies is dan ook om je airco in ieder geval eens in het jaar na te laten kijken en om het jaar bij te laten vullen. Hoe vaak je de airco daadwerkelijk gebruikt is niet zo relevant: het regelmatige onderhoud voorkomt dat het apparaat kapot gaat, want een defecte airconditioning gaat vaak in de papieren lopen. Voorkomen is dus beter dan betalen. 

Specialist
Onderhoud laat je natuurlijk doen door een specialist. Autoservice Schenkeveld mag zich Qualified Airco Specialist noemen en dat betekent dat uw airco bij hen in goede handen is! Met een aircocheck lopen de professionals van Autoservice Schenkeveld alle vitale punten van je airco langs. Zo controleren ze of koelmiddel moet worden bijgevuld, controleren ze de compressorolie en vervangen ze eventuele verzadigde filters.

Alert
Een goed werkende airco is meer dan alleen comfort. Een airco houdt de lucht fris en dat houdt je als bestuurder alert. Slechte luchtkwaliteit kan zelfs voor gezondheidsklachten zorgen. Een slechte airco zorgt er bij nat weer voor dat je ramen snel beslaan en dat is niet ideaal. Last but not least: een slecht werkende airco zorgt er voor dat je auto meer brandstof gaat gebruiken, en dat is in deze dure tijden natuurlijk helemaal ongewenst. Kortom: genoeg redenen om dit voorjaar even bij Schenkeveld langs te gaan en uw airco na te laten kijken. Dan kunt u er weer fris tegenaan! Meer info:
www.autoserviceschenkeveld.nl.