Uiteraard is deze Renault Scenic van alle gemakken voorzien,
Uiteraard is deze Renault Scenic van alle gemakken voorzien,

Nog meer service en mogelijkheden bij Autoservice Schenkeveld

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Robin Schenkeveld gaat een nieuwe stap nemen: Autoservice Schenkeveld gaat uitbreiden. En dat is goed nieuws voor Schipluiden!

Als echte dorpsgarage is Autoservice Schenkeveld een vertrouwd adres in Midden-Delfland en Delft. Reparatie en onderhoud van auto’s bij jou in de buurt. En natuurlijk een mooi assortiment occasions. Vanaf januari komt er meer service bij: dan neemt Robin het pand waarin de garage gevestigd is over, samen met de shop bij het tankstation en de 65 aanhangwagens voor de verhuur. Daarmee zet Robin nieuwe stappen in de ontwikkeling van zijn bedrijf. Sinds hij daar in 2016 mee begon heeft hij door hard werken en goed samenwerken een mooi bedrijf opgebouwd, met drie mensen in vaste dienst en daarnaast leidt hij als erkend leerbedrijf nieuwe monteurs op. Robin is blij dat hij kan uitbreiden op de huidige locatie: “Nu kunnen we in Schipluiden blijven.” Naast de shop neemt Robin ook de vroegere showroom naast de garage over, wat hem meer ruimte geeft om verder te ondernemen.

Renault Scenic
Bij dat alles blijft de vertrouwde service en gemoedelijke sfeer in de dorpsgarage natuurlijk behouden. En dat geldt ook voor het mooie aanbod occasions, zoals deze Renault Scenic uit 2018. De auto heeft nog maar 41.643 kilometer op de teller staan en heeft een bovengemiddeld energielabel. Met andere woorden: hij rijdt zuinig; zo’n 18,2 kilometer per liter benzine. Het betreft een automaat, dus dat rijdt heel ontspannen. En uiteraard is deze Renault Scenic ook van allerlei andere gemakken voorzien, zoals cruise control, spraakbediening, hill hold-functie, en tal van veiligheidsvoorzieningen zoals Brake Assist System (BAS), Dodehoek detector en Electronic Brake force Distribution (EBD). Kijk op de site van Schenkeveld: www.autoserviceschenkeveld.nl voor meer informatie, en spreek dan bij interesse meteen een proefrit af! Liever een andere auto? Schenkeveld heeft een ruime keuze aan occasions, voor diverse budgetten, maar allemaal met de vertrouwde service en zekerheid. Op zoek naar een nieuwe auto in plaats van een occasion? Dan geeft Robin u graag advies.