Afbeelding

Werk maakt gelukkig

Algemeen

Van werken en lekker aan de slag zijn voel jij je beter. Je gaat geld verdienen en krijgt steeds meer zelfvertrouwen. Geloof meer in jezelf, dan kun je in het dagelijks leven ook meer aan. Wil je ook meer zelfvertrouwen krijgen?

“Werkse! helpt je daarbij. Wij begeleiden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Delft en helpen ze aan opleidingen en werk. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of dat je misschien een arbeidsbeperking hebt.

Het begint met een open kennismakingsgesprek waarin we samen ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je zou willen doen. Maar ook waar je misschien moeite mee hebt en wat je lastig vindt.

Kan je meteen aan de slag, dan gaan we kijken of we een betaalde, passende baan voor je kunnen vinden. Maar je kunt bij ons ook eerst een sollicitatietraining doen. Ben je er klaar voor, dan brengen wij je in contact met werkgevers in de regio. En ben je eenmaal aan de slag, dan blijven wij op de achtergrond voor jou aanwezig en kun je altijd bij ons terecht voor vragen of advies.

Mocht je nog niet zo ver zijn dat je voor een baan kunt gaan, dan kunnen wij je ook helpen met het vinden van een tijdelijke werkplek, bijvoorbeeld op een van de afdelingen bij Werkse! zelf. Of je gaat je als vrijwilliger inzetten voor een goed doel. Begin gewoon op de manier die het beste bij jou past, dan komt die betaalde baan er ook wel!

Werken maakt gelukkig en geeft je meer zelfvertrouwen. Ga naar werkse.nl/doormijnwerk en neem contact met ons op.” 

!