Aad, Marcel en Janneke adviseren graag
Aad, Marcel en Janneke adviseren graag

Hubo Delfgauw onderscheidt zich in maatwerk

Algemeen

DELFGAUW - Hubo Delfgauw onderscheidt zich al jarenlang in maatwerk. Deze specialist in onder meer horren, binnen- en buitenzonwering en kasten op maat heeft al veel tevreden klanten geholpen.

Wie voet zet in de bouwmarkt wordt direct de zorgen ontnomen. “Een dag is geslaagd wanneer wij samen met klanten oplossingen vinden die goed aansluiten op hun wensen. Het maken van een keuze is zo ongeveer het enige waar de klant zich zorgen om hoeft te maken”, aldus Aad Rensen, eigenaar van Hubo Delfgauw. “Of het nu gaat om een inbouwkast die helemaal naar persoonlijke wens op maat wordt ontworpen, een hor, hoe ramen of deuren ook openen of sluiten en welke afmetingen je deur of raam ook heeft, of zonwering die zorgt voor een aangename temperatuur in je woning en een heerlijk schaduwrijk terras. Wij meten, maken en monteren maatwerkartikelen naar een ieders wens, zo zit er voor iedereen wel een product bij dat op de wens aansluit.” Uiteraard blijft Hubo, de doe-het-zelfzaak die ruim 50 jaar geleden is opgericht, ook het vertrouwde adres voor doe-het-zelf materialen. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Loop dan even binnen bij Hubo Delfgauw aan de Delftsestraatweg 131 in Delfgauw en laat je adviseren.