Ontdek elke keer iets nieuws in dit prachtige gebied
Ontdek elke keer iets nieuws in dit prachtige gebied

Midden-Delfland, zo dichtbij!

Algemeen

MIDDEN-DELFLAND - Op slechts enkele kilometers van het oude centrum van Delft ligt het groene polderlandschap van Midden-Delfland. Dit landschap is een oase van rust en ruimte.

Midden-Delfland is het landschap van ‘koe in de wei, grutto in de lucht’. Het is het landschap waar trotse boeren dagelijks hun dieren verzorgen en het land bewerken. De polders en de plassen zijn, in combinatie met de vaarten en de oude dorpskernen, een perfect landschap voor liefhebbers van recreatie in de natuur. Midden-Delfland is dan ook een heerlijk gebied om te fietsen, wandelen en varen.

Midden-Delfland heeft een rijke historie en zit vol met karakteristieke en verrassende dorpskernen. Zo is ’t Woudt het allerkleinste dorp van Nederland en kent Schipluiden een prachtige geschiedenis. Midden-Delfland kan je niet alleen beleven, maar ook proeven. Er zijn tal van streekproducten te vinden in de velen boerderijwinkels.

Tips voor een dagje weg vind je op www.puuurmiddendelfland.nl. Zoek je de rust en de ruimte? PUUUR Midden-Delfland deelt op deze website allerlei wandelroutes en activiteiten. Ontdek elke keer iets nieuws in dit prachtige gebied, laat je inspireren!