Midden-Delfland heeft veel te bieden
Midden-Delfland heeft veel te bieden (Foto: Suzie Geenen)

Ontdek Midden-Delfland!

Landelijk. Open. Groen. In Midden-Delfland is ruimte. Ruimte voor jou! Heel dichtbij de stad, ben je helemaal weg. Dit is het landschap van de grazende koeien, de overvliegende grutto’s, de gemoedelijke boeren en de eigenwijze ondernemers. Lekker uitwaaien, smullen van streekproducten, slapen in de stilte …

Eerder dit jaar heeft de Stichting PUUUR Midden-Delfland haar nieuwe website gelanceerd. Op de website is informatie te vinden voor een bezoek aan Midden-Delfland. Naast een uitagenda is er informatie over fietsen, wandelen, varen, eten en drinken, familie-uitjes en groepsuitjes, cultuur, overnachtingsmogelijkheden en vergaderlocaties in het groen. Ook is op de website aandacht voor de vele natuur- en recreatiegebieden, waar volop genoten kan worden van rust en ruimte.

Streekproducten
Bijzondere aandacht gaat op de site uit naar de vele streekproducten in Midden-Delfland. Met veel liefde en passie worden in het bijzonder provinciaal landschap prachtige producten gemaakt, zoals melk, kaas, yoghurt, vlees, eieren, sappen, jams en druiven. Veel van deze producten kunnen rechtstreeks bij de boer of bij streekproductenwinkels gekocht worden.

Aan de hand van blogs en vlogs worden volgers van de website op de hoogte gehouden wat er in Midden-Delfland te doen is.

De website van PUUUR Midden-Delfland is te vinden via www.puuurmiddendelfland.nl

Juliano van der Knaap
Meer berichten
 
CustomHtml_1