<p>Circus Snor komt naar Delft. Kom je kijken? (Foto: PR)</p>

Circus Snor komt naar Delft. Kom je kijken? (Foto: PR)

(Foto: Photography By-Pauluz@Concretestate)

Circus Snor komt naar Delft

DELFT - Het circus komt naar de stad! Op woensdag 17 en donderdag 18 augustus zal Circus Snor bij Stadsboerderij Buytendelft in Delft te zien zijn met hun nieuwste show Chapeau.

Een circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Circus Snor-fan Xavier (7 jaar): “Al een paar jaar gaan we in de zomer naar Circus Snor. Ik kijk er elke keer naar uit. Ieder jaar is het weer supergrappig! In de pauze probeer ik de trucjes zelf te doen, dat lukt niet altijd. Als je wilt, krijg je ook een snor!” Het totale programma duurt 2 uur.

De artiesten
Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten die een rol spelen in de show. Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring en klimt Maria naar de nok van tent.
Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Kinderkaravaan
Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Heb jij een circusact in je? Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

On tour
Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman, die zelf als spreekstalmeester optreedt. Hij is blij dat hij weer op weg kan: “Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan.”

Kaartverkoop
Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via www.circussnor.nl. Daatr is ook de volledige speellijst te vinden.

Meer berichten
 
CustomHtml_1