Circus Renz International komt naar Delft

Algemeen

De act met drie Indische olifanten is uniek in Nederland.

DELFT - Het beroemde Circus Renz International van de familie Renz komt naar Delft. In de periode van 9 tot en met 12 november staat het beroemde circus op het terrein van Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg. In de circusshow ziet het publiek vele internationaal bekroonde artiesten uit Duitsland, Hongarije, Rusland en Nederland.

Samen met de vele dieren zorgen zij voor een ruim twee uur durend spektakel. Het publiek kan genieten van trapezewerk, acrobaten, jongleurs en natuurlijk ontbreken de clowns niet. Verder heeft Circus Renz prachtige paarden en uniek in Nederland zijn de drie Indische olifanten.  

Circus Renz International is een traditioneel circus in een modern jasje; de sfeer van vroeger is echter behouden. In de nieuwe circustent is plek voor ruim 700 personen. De gehele tribune is voorzien van comfortabele kuipstoelen en tijdens deze koude dagen is de tent heerlijk verwarmd. De voorstellingen zijn aanstaande woensdag om 19.00 uur, donderdag om 16.15 uur, vrijdag om 16.15 en om 19.00 uur en op zaterdag om 15.00 uur. Circus Renz, dat de laatste jaren heeft gereisd door Duitsland en Denemarken, komt met een vernieuwd en sensationeel topprogramma. Komt dat zien! De kaartverkoop is elke morgen van 11.00 uur tot 12.00 uur en een uur voor elke voorstelling aan de circuskassa. Zie voor meer informatie over de voorstellingen de website www.renz-international.nl.


Win twee kaarten voor Circus Renz
Via de krant Delft op Zondag is het mogelijk om twee kaarten voor de voorstelling van vrijdag 11 november om 19.00 uur te winnen. Deze krant geeft namelijk vijftien keer twee kaarten weg. Het enige dat u hiervoor moet doen is de volgende vraag beantwoorden en het antwoord uiterlijk woensdag 9 november mailen naar redactie@delftopzondag.nl onder vermelding van Circus Renz. 

- In welk jaar werd Circus Renz door Ernst Jacob Renz opgericht?

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12