Wintercircus Hanson komt donderdag 29 oktober naar Theater de Veste.
Wintercircus Hanson komt donderdag 29 oktober naar Theater de Veste.

Het Wintercircus komt naar Theater de Veste

  cultuur

Hooggeëerd publiek: het circus komt deze Kerstvakantie naar Delft! Op 29 december verzamelt een bonte stoet van ezels, acrobaten, koordansers, jongleurs, en een clown als burgemeester zich in Theater de Veste om u te trakteren op een fantastische voorstelling.

Het wordt een betoverend mooi spektakel met de titel 'Koud Kunstje'.
Topartiesten en muzikanten laten wangen gloeien en ogen tintelen bij dit ontzettend leuke en verrassende circus. In 'Koud Kunstje' halen acrobaten de meest ongewone capriolen uit hoog in de lucht, een ander vouwt zich soepel in een koelkast en de trapezemeisjes zwieren door de lucht. Frisse jongleurs, ijskoude durfals aan de trapeze, coole acrobaten, lieve dieren en spetterende live muziek. Alle kunsten zijn onderdeel van een ijskoud, maar hartverwarmend en komisch verhaal.

Circus vol talent
Nationale en internationale artiesten laten hun "ijskoude" kunsten zien. Zo treden er zes afgestudeerde toptalenten van Codarts Circus Arts op. Naast artiesten van Nederlandse bodem, toert directrice Arlette Hanson de wereld over op zoek naar de beste acts. Zo heeft ze de 'Black Diamonds' uit Ethiopië met een adembenemende acrobatiek act gestrikt en het Vlaamse duo 'Passe-Pieds' met hun sublieme trapeze werk. Daarnaast gaan 'TinTin & Agustin', de clowns uit Argentinië, voor de tweede keer op rij mee met de circuskaravaan. Maar of dat een goed idee is…

Coole trucs leren?
Voorafgaand aan de voorstellingen is er voor iedere jeugdbezoeker vanaf zes jaar en ouder, een heuse circusworkshop. Hier kun je zelf de coolste trucjes leren. Er wordt gestart met een warming-up en daarna volgt er een echt circus-circuit met koorddans, bal-lopen, jongleren, eenwielers, en nog veel meer spannende circusacrobatiek.
Kom ook op 29 december naar Theater de Veste! Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten voor de workshop en voorstellingen op www.theaterdeveste.nl.

Meer berichten