De Prinsenhofgarage
De Prinsenhofgarage

Parkeren (in) Delft

Algemeen

ParkerenDelft is een zelfstandige B.V waarvan de aandelen voor honderd procent in handen zijn van de gemeente Delft. ParkerenDelft voert het gemeentelijk parkeerbeleid op straat uit en exploiteert de 4 parkeergarages rond het centrum van Delft.

Met de Phoenix-, Zuidpoort-, Markt- en Prinsenhofgarage heeft Delft 4 hoogwaardige parkeergarages met meer dan voldoende ruimte om al haar bezoekers te ontvangen. De garages zijn schoon, goed verlicht en makkelijk in te rijden.
Veel mensen weten niet dat het goedkoper is om in de garages te parkeren dan op straat. In het centrum van Delft is het tarief voor 1 uur parkeren € 4,50. In de parkeergarages is het tarief € 3,00 per uur. Veel ondernemers in Delft geven, bij een bepaalde besteding, ook nog eens een uur parkeren cadeau. Redenen genoeg dus om uw auto bij een bezoek aan Delft in een van de garages te parkeren.

In de webshop van ParkerenDelft https://webshop.parkerendelft.com/ vindt u ook nog een aantal aantrekkelijk geprijsde abonnementen of parkeerkaarten. Hiermee kan het tarief voor parkeren nog verder omlaag.