PLUS is uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland
PLUS is uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland

PLUS alweer uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland

DELFT/DEN HOORN -PLUS is in het Zomerrapport van onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot beste landelijke supermarkt van Nederland. Supermarkten zijn in het onderzoek op negen aspecten beoordeeld. Met een gemiddelde van 7,70 scoort PLUS het hoogst.

In het jaarlijkse Zomerrapport van GfK is PLUS overall als beste beoordeeld op de aspecten vers, kwaliteit, voorraad, winkeluitstraling, personeel en winkelgemak. PLUS was vorig jaar ook de winnaar van het GfK Zomerrapport. 

PLUS-ondernemer Martin Panis mede namens zijn collega’s in Delft en Den Hoorn: “Het is voor ons echt dé prijs om te winnen, omdat het gaat over het totaalbeeld dat klanten van PLUS hebben en hoe zij ons waarderen. Deze prijs is een prachtig compliment voor ons hele team. We bedanken onze klanten voor hun vertrouwen in PLUS en voor de prachtige cijfers die ze ons gegeven hebben. Daarnaast ben ik ons mooie team enorm dankbaar voor hun enthousiaste inzet, elke dag weer.”

Steeds meer Nederlanders leren de PLUS formule kennen, want Nederland kleurt door de fusie met Coop steeds groener. Dat betekent dus nog meer Goed Eten voor heel Nederland.

Over het rapport
Onafhankelijk onderzoeksbureau GfK voert met het Zomerrapport en het Kerstrapport twee keer per jaar onderzoek onder supermarkten uit. Primaire en secundaire klanten geven hun supermarkt op negen aspecten een rapportcijfer. Het gaat daarbij om: lage prijzen, aanbiedingen, versafdeling, kwaliteit, voorraad, breedte assortiment, personeel, winkelgemak en winkeluitstraling. Door een wegingsfactor per aspect en per retailer mee te rekenen, komt hier per formule een eindcijfer uit.

Meer berichten
 
CustomHtml_1