PLUS Delft–Den Hoorn sponsoren 75.000 euro aan clubs en verenigingen

PLUS Martin Panis, Schinkel en Tanthof in Delft en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn staan midden in de maatschappij en leveren graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen. 

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseren PLUS Martin Panis, Schinkel, Tanthof en Van Leeuwen vanaf a.s. zondag 5 september een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven in Delft en Den Hoorn een steuntje in de rug willen geven. PLUS ziet de waarde van clubs en verenigingen voor de buurt. Ze zorgen voor binding, vermaak, beweging. Clubs zijn de lijm van een goede buurt. Om de waarde van clubs en verenigingen tastbaar te maken heeft PLUS onderzoek gedaan naar de positieve effecten hiervan op de buurt. Ook tonen ze hiermee aan dat clubs dit jaar een steuntje in de rug nodig hebben. Op deze manier onderstrepen ze de relevantie van de spaaractie. 

Maar liefst 75.000 euro beschikbaar voor clubs in Delft en Den Hoorn
Van 5 september t/m 13 november ontvangt men bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kan men activeren en vervolgens bepaalt men zelf aan welke club of vereniging men de sponsorpunt(en) schenkt. Van voetbalclub tot touwtrekvereniging, men mag het zeggen. Hoe meer sponsorpunten men spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van de club of vereniging!
Het totaalbedrag dat verdeeld wordt is maar liefst 75.000 euro! De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden. Er hebben zich in Delft en Den Hoorn ruim 60 clubs en verenigingen aangemeld.
De unieke code op de voucher kan men vanaf zondag 5 september online activeren op de actiesite. Vervolgens bepaalt men zelf aan welke club of vereniging de sponsorpunt(en) geschonken worden.

Maak kans op een PLUS Cadeaukaart
Men maakt wekelijks kans op één van de drie PLUS cadeaukaarten t.w.v. 75 euro! Activeer vanaf vanaf zondag 5 september de sponsorpunt(en) op de actiesite en word clubsponsor van de week. Hoe meer sponsorpunten je activeert, hoe meer kans je maakt.

Scan en spaar met de PLUS app
Uiteraard is digitaal sponsorpunten sparen ook mogelijk. Men ontvangt de sponsorpunten dan in de PLUS app. En wanneer men digitaal spaart met de PLUS app, ontvangt men gelijk één sponsorpunt gratis!

Spaar nog sneller voor de club of vereniging!
Bij wekelijkse actieproducten ontvangt men één extra sponsorpunt. En hoe meer sponsorpunten men spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas! Bekijk online of in de PLUS weekfolder vanaf 5 september alle actieproducten van die week.

Raamposteractie
De PLUS winkels in Delft en Den Hoorn hebben een leuke en ludieke manier verzonnen om zichtbaarheid te creëren voor de spaaractie en voor de clubs een extra mogelijkheid om nog een extra geldbedrag binnen te slepen.

Hoe werkt het?
In deze krant vind u een advertentiepagina die als raamposter gebruikt kan worden. U schrijft de club op de advertentie die u een extraatje gunt en knipt de deelnamestrook uit. Vervolgens wordt deze op een zichtbare plek achter het raam gehangen en wordt de deelname-strook bij de winkel ingeleverd. Er wordt op 26 september een winnaar bekendgemaakt. De betreffende club of vereniging wint een extra bedrag à 250 euro voor de clubkas. De klant wint een PLUS Cadeaukaart t.w.v. 50 euro.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1