Supermarkten helpen horeca Delft
Ook Harry Piekema is te zien in de video
Ook Harry Piekema is te zien in de video (Foto: )

Supermarkten helpen horeca Delft

DELFT - Lokale supermarkten in Delft geven hun klanten een speciale ‘boodschap’ mee na de feestdagen; ‘blijf bestellen bij de lokale horeca’. Met deze boodschap steken de supermarkten een hart onder de riem van de horeca in Delft, nu de servicetak van de foodsector nog steeds zo hard wordt getroffen door de coronacrisis.

De twee bedrijfstakken zochten elkaar op en maakten samen een ludieke video die de kracht van samenwerking en solidariteit in een moeilijke tijd laat zien. Deze video werd op maandag 28 december gepubliceerd op de socialemediakanalen van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Delft en is daar nu dan ook terug te vinden.

Harry Piekema
Gesteund door mister supermarkt himself Harry Piekema, tezamen met medewerkers uit verschillende horecabedrijven, wordt de speciale boodschap overgebracht op klanten van de Delftse supermarkten: "Tijdens de Kerstdagen heeft u heerlijke Kerstdiners besteld bij uw favoriete restaurants. Vergeet hen ook daarná niet en blijf bestellen, ook ná de feestdagen. De horeca gaat nog een donkere tijd tegemoet alvorens zij weer op eigen kracht kan draaien."

Video
Geheel in de stijl van #supportyourlocals kwam deze video tot stand met enkel lokale partijen; Uitgesproken Gasten voor script, regie en productie en Ruji voor muziek.

Supermarkten

Koninklijke Horeca Nederland afdeling Delft bedankt alle deelnemende supermarkten PLUS Bomenwijk, PLUS Tanthof, PLUS Martin Panis, JUMBO Buitenhof en JUMBO Tanthof voor hun betrokkenheid en steun in deze samenwerking. Tevens bedankt zij het Ondernemersfonds Delft voor de bijdrage die is geleverd.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten