Foto:

PLUS Delft–Den Hoorn sponsoren 75.000 euro aan clubs en verenigingen

DELFT / DEN HOORN – PLUS Martin Panis, Schinkel en Tanthof in Delft en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn staan midden in de maatschappij en leveren graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseren PLUS Martin Panis, Schinkel, Tanthof en Van Leeuwen dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven in Delft en Den Hoorn een steuntje in de rug willen geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor nu aanmelden.

Sponsorpunten
Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van de PLUS supermarkten in Delft en Den Hoorn sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. En dat bedrag kan flink oplopen!

Besteding
Het totaalbedrag dat verdeeld wordt is maar liefst 75.000,00 euro! De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden binnen de club. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Aanmelden?
Kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich voor 2 juli aanmelden bij Kim Plooij van PLUS Tanthof via kim.plooij@plus.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten