Kim (PLUS Tanthof); Martin (PLUS Martin Panis); Chantal (PLUS Martin Panis); Richard (PLUS Schinkel); Ronald (PLUS Tanthof)
Kim (PLUS Tanthof); Martin (PLUS Martin Panis); Chantal (PLUS Martin Panis); Richard (PLUS Schinkel); Ronald (PLUS Tanthof)

PLUS uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland

DELFT/DEN HOORN – PLUS is door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot beste landelijke supermarkt van Nederland. PLUS kreeg gemiddeld een 7,74.

In het jaarlijkse Zomerrapport 2021 is PLUS overall als beste beoordeeld op de mix van prijs, kwaliteit, assortiment, klantvriendelijkheid en uitstraling. Uitschieters daarbij zijn onder andere de vriendelijkheid van het personeel, de beschikbaarheid van de producten en de winkeluitstraling. 

Trots
De PLUS ondernemers uit Delft en Den Hoorn geven aan: “Dit is voor ons dé prijs om te winnen, omdat het gaat over het totaalbeeld wat klanten van PLUS hebben. We zijn hier bijzonder trots op. Dit is echt een kroon op het harde werk van ons allemaal. Uiteraard bedanken we onze klanten, voor hun vertrouwen en voor de prachtige cijfers die ze ons gegeven hebben.”

Beoordeling op negen aspecten
Onafhankelijk onderzoeksbureau GfK meet twee keer per jaar de klanttevredenheid van de Nederlandse supermarkten. Eigen klanten beoordelen de formule op negen verschillende aspecten: Lage prijzen, Aanbiedingen, Versafdelingen, Kwaliteit, Voorraad, Breedte assortiment, Personeel, Winkelgemak en Winkeluitstraling.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1