Delvenaar in beeld: Martine Spinka (35)

Wat doe je hier vandaag op de Beestemarkt? 
“Mijn vader is hier aan het optreden met zijn band van vroeger en ik ben hier met mijn moeder, zus, ooms, tante en mijn twee zoons, Jack (links) en Dave (Rechts).”

Wat is jouw favoriete plekje in Delft? 
“Hier, de Beestenmarkt, omdat het hier altijd gezellig is. Vroeger kwam ik er ook nog wel eens ‘s avonds maar nu vooral overdag.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend? 
“De jongens gaan bij hun tante logeren, vrijdag op zaterdag, dus dat wordt uitslapen! Voor de rest vooral familie dingen eigenlijk. Zaterdag gaan we uit eten met de familie en ook komt ons nichtje logeren.”

Wie zou je graag nog een keer ontmoeten?
“Mijn babi en deda (opa en oma in het Tsjechisch) zou ik graag nog eens zien. Het is niet zo zeer dat ik nog iets aan ze zou willen vragen, maar ik zou ze graag laten zien hoe het met ons gaat. Ik denk dat ze onwijs trots zouden zijn als ze ons allemaal zo zien.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
“Oh jeetje, even denken hoor. Nou, meer iets voor mij persoonlijk en niet echt een nieuwtje, maar mijn zus nam mij en mijn andere zus mee een weekend weg met de camper. We hebben het zo ontzettend leuk gehad en veel gelachen.”

Wie zou je een compliment willen geven?
“Eigenlijk iedereen. Met het oog op de afgelopen twee Coronajaren, denk ik dat we het met z’n alle toch goed hebben gedaan. Het is fijn om te zien hoe iedereen de draad weer oppakt.”

Demi van der Weele
Meer berichten
 
CustomHtml_1