Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in Beeld: Chayenne (32)

Wat doe jij hier vandaag in het centrum?
“Ik ga het speelgoed ophalen voor mijn dochtertje dat ik heb laten personaliseren met roze en Delfts blauwe letters. En vanmorgen ben ik samen met mijn partner, dochtertje en de hond in de Canal Hopper geweest, even lekker toerist in eigen stad."

Wat is jouw favoriete plekje in Delft?
“Ik vind heel veel plekken in Delft erg mooi, ik kom graag op de Markt, alhoewel dat nu met corona een stuk minder gezellig is. Verder vind ik Tanthof een fijne plek. Ik ben daar opgegroeid en we zijn daar nu weer naar terug verhuisd. Ja, ik denk dat Tanthof mijn favoriete plek in Delft is, bij mijn gezin en familie.”

Wie zou jij graag een keer ontmoeten?
“Dat is een lastige vraag. Maar ik denk dat ik voor de burgemeester van Delft kies. Ik vind het sowieso onwijs gaaf dat wij een vrouwelijke burgemeester hebben en ik vind haar gewoon een hele leuke uitstraling hebben.”

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
“Omdat het nu behoorlijk warm is, is het eerste wat nu in mij opkomt, de hittegolf. Helemaal omdat we niet op vakantie gaan vind ik het wel leuk dat het lekker weer wordt."

Hoe heb jij in de coronaperiode een nieuwe hobby ontwikkeld?
“Mijn dochtertje! Ze is natuurlijk niet een hobby, maar ze is wel mijn alles en de persoon waar ik het liefste tijd mee doorbreng en dingen mee doe. In december is ze geboren en eigenlijk kort na mijn zwangerschapsverlof, begon de Corona periode en moest ik thuiswerken, dat vond ik helemaal niet erg!”

Meer berichten