Foto:

Delvenaar in beeld: Kevin Immers (35)

Wat doet je hier vandaag in de Buitenhof?
"Ik had wat boodschappen nodig, dus ben snel de winkel in geweest. Ik woon in Tanthof en doe meestal hier of in De Hoven boodschappen. En hierachter in de speeltuin zijn mijn vrouw en zoon even aan het spelen. Die haal ik zo weer op want volgens mij gaat het zo regenen."

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
"Dat de Corona cijfers weer gigantisch oplopen en dat dus het aantal besmettingen toeneemt. Ik schrik daar van, vooral van de de gevolgen. Het is natuurlijk super slecht voor de economie als we alles weer moeten dicht gooien. Zelf werk ik in de fietsenbranche en wij hebben in de afgelopen corona tijd wel een goede business gehad. Mensen hadden ineens tijd en geld over, moesten ineens een mondkapje op in het openbaar vervoer en kochten dus ineens allemaal een fiets."

Wat is jouw favoriete plek in Delft?
"Thuis en de tennisvereniging. Ik tennis in Tanthof, al sinds mijn vijfde. Ik heb daar veel vrienden en vind tennissen gewoon heel leuk om te doen. En thuis is gewoon een fijne en veilige plek. Lekker in het zonnetje op het terras of in de tuin zitten met een bakkie koffie. Gezellig samen met mijn vrouw, zoon en de tweede die onderweg is."

Wie zou je (nog) een keer willen ontmoeten?
"Ik zou mijn oma nog wel een keer zou willen ontmoeten. Dat was echt mijn alles vroeger. Helaas is ze al best een lange tijd overleden. Vroeger was het gewoon altijd heel gezellig met haar, vooral de zondagen. Dan ging de hele familie bij haar op de koffie."

Meer berichten