Logo delftopzondag.nl
De bezorgservice van de Delftse apotheken is nu meer zichtbaar
De bezorgservice van de Delftse apotheken is nu meer zichtbaar (Foto: )

Delftse apotheken voelen zich thuis bij RODI

DELFT - Binnen Delft, Delfgauw en Rijswijk Buiten werken tien apotheken intensief met elkaar samen om hun service zoveel mogelijk op een ieders wensen af te stemmen. U kunt voor uiteenlopende zaken bij hen terecht. Bent u niet in de gelegenheid om zelf langs te komen? Dan kunt u gebruikmaken van de gratis bezorgservice.

De Delftse apotheken bieden u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. De apothekers en assistenten in de apotheken zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. U kunt bij hen terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik.

Bezorgservice
De bezorgers van de tien apotheken brengen dagelijks medicijnen en hulpmiddelen rond in Delft en omstreken. Daarvoor hebben zij gezamenlijk acht bezorgauto's tot hun beschikking. Zeker in coronatijd kan de service een uitweg bieden voor velen die met gezondheidsklachten thuiszitten en de woning niet mogen verlaten. De afgelopen periode hebben de apotheken dan ook een flinke toename in het aantal bezorgingen gezien. Als ook u gebruik wilt maken van de bezorgservice kunt u bij uw apotheek vragen naar de mogelijkheden. De meeste apotheken bezorgen dagelijks van 's morgens vroeg tot het begin van de avond.

Bezorgauto's
Hoewel de Delftse apotheken al langere tijd medicijnen bezorgen, waren de bezorgauto's nog niet voldoende herkenbaar. Om daar verandering in te brengen en de bezorgservice meer in het zicht te brengen, zijn de acht wagens recent bestickerd door RODI Sign & Print. Apotheker Caren van Dijk van Hof van Delft Apotheek: "Onze bezorgwagens vallen nu écht op!"

Cheyenne Toetenel
Meer berichten