Spaar nu bij PLUS voor LEGO sets!
Spaar nu bij PLUS voor LEGO sets!

Spaar LEGO bij PLUS in Delft en Den Hoorn

Algemeen

DELFT/DEN HOORN - LEGO is helemaal terug dankzij het televisieprogramma LEGO Masters. Bij PLUS Bomenwijk, Martin Panis en Tanthof in Delft en PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn kunt u nu sparen voor verschillende LEGO sets en de bijbehorende voorraadbox!

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Met acht zegels heb je al een volle spaarkaart en ontvang je met een bijbetaling een item naar keuze. Dus je kunt sparen voor superleuke LEGO sets voor een klein prijsje, wat wil je nog meer?

Verschillende sets
Bouw jij de angstaanjagende diepzeewezens, een stoere reddingshelikopter of laat je jouw fantasie helemaal de vrije loop? Bij PLUS spaar je nu voor de mooiste LEGO sets. Kies uit de voorraad box of de zes verschillende sets en bouw wat je wilt! De spaaractie loopt van zondag 19 juli tot en met zaterdag 5 september 2020. Je kunt je spaarkaart inleveren tot en met zaterdag 12 september 2020.

Mooie spaaractie
“Lego is helemaal terug", vertelt PLUS ondernemer Martin Panis. "En met deze mooie spaaractie geven we onze klanten de kans om met wel veertig procent korting de LEGO sets in huis te halen. Hartstikke leuk voor de zomer en we kijken er dan ook naar uit om zowel de kinderen als de ouders met een glimlach de winkel te zien verlaten.”