<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Bergklis.nl

Ruime gemoderniseerde woning in een groene kindvriendelijke buurt

DELFT - Hoewel ze een echte Delftse is, heeft Leah Postma ook een tijdje in Den Haag gewoond. Al snel is ze echter weer terug verhuisd, begin 2015.

Ze koos toen voor één van de groenste wijken van Delft, kindvriendelijk en met een zeer goede ligging: de Buitenhof. Dichtbij haar woning ligt bijvoorbeeld het Kerkpoldergebied, met het zwembad en natuurlijk een aantal sportterreinen. Wat dichterbij zijn er diverse speeltuintjes en er is een trapveldje waar haar kinderen altijd heerlijk hebben kunnen ravotten. “Maar vooral de vele bomen en struiken met dat groen is heel kenmerkend voor deze buurt”, zegt Leah. Toen deze carrièrevrouw met haar drie kinderen hier kwam wonen, heeft ze meteen een aantal dingen aan de woning veranderd. Zo is de keuken helemaal vernieuwd, net zoals de badkamer. En op de tweede verdieping is er door een aantal aanpassingen een complete slaapverdieping gemaakt.
“Beginnen we even op de begane grond, dan zie je een ruime woonkeuken, die helemaal door mijzelf ontworpen is”, zegt ze. “Je kan er met wel acht mensen zitten, gezellig als je een boel gasten over de vloer hebt. Door een kleine aanpassing is er een L-vormige woonkeuken ontstaan, die doorloopt in de woonkamer.” Koken is wat je noemt helemaal Leah’s ding. Ze wilde dan ook per se een extra pit, de zogenaamde wokpit. “Ik kan de keuken nu uitgebreid gebruiken voor mijn hobby, alles is bovendien luxe uitgevoerd.” De keuken heeft een composiet werkblad met een diepliggende spoelbak en een heleboel handige kastruimte. De keuken is verder uitgerust met zoals gezegd een vijf-pits gaskookplaat, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een oven en een combi-magnetron. “Op de hele begane grond ligt een sier-grindvloer met vloerverwarming”, zegt ze. “Hierdoor zijn er geen radiatoren in de kamer nodig en het is heerlijk warm aan je voeten.”
De vloer voelt niet alleen fijn aan, maar is volgens Leah ook makkelijk schoon te houden. In de woonkamer over de volle breedte is een deur naar de tuin op het zuiden. “Hier is een terras, een grasveldje en nog een kleiner terrasje”, zegt ze. “Er staan twee tropische palmboompjes, een soort gimmick van mij. Je kan zomers tot in de avonduren in de zon zitten. Achter de tuin zijn er geen directe buren, want daar is het trapveldje, waardoor je veel privacy hebt.”
Voor het huis is er een leuke voortuin met een eigen oprit voor één of twee auto’s. Er is een stenen berging. “Ik woon hier alleen met drie kinderen”, zegt ze. “De kinderen zouden dus allemaal een eigen kamer kunnen hebben, hoewel twee nu een kamer delen”, gaat ze verder. “Zelf slaap ik helemaal boven.”
Op de eerste verdieping, helemaal voorzien van een laminaatvloer, zijn er achter twee slaapkamers, waarvan één een grote kastenwand heeft. Aan de voorkant is de derde slaapkamer. Op de overloop is er een vaste kast. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, een wastafelmeubel, een toilet en programmeerbare elektrische vloerverwarming. “En helemaal boven is mijn domein”, zegt ze.
Door het maken van dakkapellen aan beide zijden is een royale L-vormige slaapkamer gecreëerd. Hier ligt een mooie laminaatvloer. Een aantal houten kozijnen is vervangen voor kunststof met HR-beglazing. “We hebben er leuk gewoond, maar verhuizen nu vanwege mijn werk”, zegt Leah.

Koetlaan 60, Delft (117 m²)
Vraagprijs is 370.000 euro k.k.

Bergklis.nl
Koornmarkt 26
2611 EG Delft
(015) 213 24 41
www.bergklis.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>