Zondag 8 maart organiseert het ‘Human House Delft’ een benefietconcert in het Rietveld Theater (Foto: Rietveld Theater).
Zondag 8 maart organiseert het ‘Human House Delft’ een benefietconcert in het Rietveld Theater (Foto: Rietveld Theater).

Benefietconcert Human House Delft

Algemeen

DELFT - Het ' Human House Delft' organiseert een zeer swingend benefietconcert om geld in te zamelen om maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan de missie met elkaar te verbinden en toegankelijk te maken voor elke inwoner van Delft.

De opbrengst zal besteed worden aan het ontwikkelen van een website en het organiseren van een ' Human House Delft geboortefeest' in September 2020. Verder heeft de initiatiefgroep ook geld nodig om een locatie te kunnen bekostigen, waar ze bij elkaar kunnen komen, nu de ter beschikking gestelde gratis ruimte eind maart wegvalt. Het beloofd een geslaagde en afwisselende avond te worden.

Muziek
Iedereen is van harte welkom in het Rietveld Theater. Meerdere artiesten zullen een avondvullend programma verzorgen. De Delftse vrouwenband 'Why not', een band van 7 Powerladies en Duo 'Mandy & Paul. Na afloop is er in de foyer een afterparty, verzorgd door DJ Remco Ruijgers.

Info
Aanvang 19.30 uur. Entree 15,00 euro. Locatie: Rietveld Theater Delft. Ga voor meer info naar www.rietveldtheater.nl