Jeff en Jur voor de vernieuwde zaak aan de Brasserskade.
Jeff en Jur voor de vernieuwde zaak aan de Brasserskade.

Jeff's gaat verder met vernieuwd concept

Algemeen

DELFT - Sinds 2014 kan je al op de hoek van de Brasserskade terecht bij Manna Deli voor een vers afgebakken royaal belegd stokbroodje of zacht puntje. Vanaf woensdag 19 februari gaat de afhaalwinkel verder met een vernieuwd concept onder de naam Jeff's Delft.

Oud, maar vertrouwd
De afgelopen 6 jaar heeft Manna Deli in Delft noord met veel zorg en liefde de studenten van de ROC Mondriaan en passanten voorzien van verse baguettes. Ondertussen bekend om de zes varianten broodjes "gezond" samen met de "huisgemaakte tonijn salade" en de beruchte "Hete Kip" is er ook een breed assortiment Halal beleg verkrijgbaar. Gedurende de afgelopen Kerstvakantie heeft de winkel een opknapbeurt gehad om het nieuwe afhaal/bezorg concept te faciliteren.

Nieuw concept
Het nieuwe concept van Jeff's neemt veel goeds met zich mee. Vanaf heden worden er verse pizza's en pasta's verkocht en is het mogelijk je eten te laten bezorgen. Met de komst van een nieuwe Italiaanse "Cuppone" pizza oven zal er op niveau ambachtelijke volkoren pizza's geproduceerd gaan worden. Samen met biologische "pasta integrali" is er gekozen voor een gezonde lijn met aandacht voor vegetarisch, vegan en een Halal.

Volgens eigen recept
De eigenaren Jeff & Jur hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring opgedaan in restaurants en dat merk je terug in de eigentijdse toepassingen van recepten.
Zo hebben ze ook een speciale opleiding gevolgd bij een docent van de Pizza Universiteit in Napels om de fijne kneepjes van het pizza bakken te leren.