Tamara en Roy Timmermans openen het magazijn voor een megasale van Ibiza Mode
Tamara en Roy Timmermans openen het magazijn voor een megasale van Ibiza Mode

Magazijnsale bij Ibiza Mode in Delfgauw!

Algemeen

DELFGAUW - Ibiza Mode is in acht jaar tijd uitgegroeid tot een wereldmerk, wat vooral online zijn weg naar de consument weet te vinden. Het merk kent twee fysieke winkels, in Amsterdam en Den Bosch, waar je voor de 'look and feel' langs kunt.

Het magazijn van de onderneming is gevestigd in Delfgauw, aan de Overslagweg 3. Binnenkort verhuist de boel naar Dordrecht om beter aan te sluiten op de nieuwe logistiek partner QLS. Daarom staat binnenkort, van vrijdag 13 t/m zondag 15 december, iets unieks te gebeuren, een mega magazijnsale! Alle 80 labels gaan met grote kortingen de deur uit. Merken zoals Isla Ibiza, Hot Lava, Sendra en Miss June om er maar een paar te noemen. Merken die de echte kenner van de 'Bohemian Lifstyle' doen watertanden! Tamara Timmermans, samen met haar broer Roy de oprichter van Ibiza Mode: "We bieden heel veel met enorme kortingen aan tijdens deze megasale, het loont de moeite om een kijkje te komen nemen. Oude(re) collecties, items van dit jaar en zomer- en wintercollecties die we online niet meer brengen. Van fashion, schoenen en slippers tot accessoires. Dit is een heel bijzonder event, want -zoals gezegd- zie je ons voornamelijk online, de deuren van ons magazijn zijn altijd gesloten. Nu kunnen onze klanten een keer in het echt shoppen in Delfgauw, daarna zijn ze natuurlijk van harte welkom in onze twee stores.

Ibiza-look
"Toen we hiermee begonnen, maakten we meteen een vliegende start. Vanaf dag één was de Ibizalook een hit bij de moderne vrouw. Onze producten staan voor beleving. Een vakantiegevoel waarin iedereen zich onder wil dompelen. In het hoogseizoen gaan 500 pakketten per dag de deur uit. Ook voor mannen hebben we een klein assortiment. Sla je slag, iedereen is welkom!"