De verkopers Robert Schaap, Ferdi van der Gaag en Mesut Oztemiz bij de nieuwe Renault Captur op het buitenterrein van Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw.
De verkopers Robert Schaap, Ferdi van der Gaag en Mesut Oztemiz bij de nieuwe Renault Captur op het buitenterrein van Zeeuw & Zeeuw in Delfgauw.

De 100% nieuwe Renault Captur is eindelijk daar! "Wat zijn we trots"!

  autonieuws

DELFT - De 100% nieuwe Renault Captur staat nu in de showroom van Zeeuw & Zeeuw Renault Delft. En ook heel belangrijk: er is voldoende voorraad om de BPM-verhoging per 1-1-2020 voor te zijn!

De nieuweling is 'dikker dan zijn voorganger'. De nieuwe Captur heeft sportief gevormde flanken, een opvallende 'schouderpartij' en stoere wielkasten. Ed Mouton van Zeeuw & Zeeuw Renault legt uit: "De aluminium dakrails, de brede grille en de robuuste bumper geven hem het krachtige uiterlijk van een atletische SUV. Maar de Captur is tegelijkertijd elegant, met zijn vloeiende sensuele lijnen en kenmerkende C-shape LED-dagrijverlichting. Zo brengt deze vernieuwende SUV verschillende smaken bij elkaar."

100% nieuwe Captur
De nieuwe Captur is volledig nieuw. Het interieur is flexibel, hightech en comfortabel. De bagageruimte is met 536 liter de grootste in zijn klasse. "En ook de Smart Cockpit is volledig vernieuwd. Die heeft een 9,3-inch touchscreen voor de bediening van het multimediasysteem en een digitaal instrumentenpaneel, een unieke zwevende middenconsole met E-shifter versnellingspook en diverse slimme opbergruimtes. Het exterieur is te personaliseren in negentig kleurcombinaties."

Kennismaken
Zeeuw & Zeeuw laat u graag met trots de nieuwe Captur zien. "Daarom nodigen wij u uit om kennis te komen maken met de nieuwe robuuste en sportieve Renault, zodat u zelf kunt ontdekken hoe bijzonder deze nieuwe Renault is. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe Captur wederom een succes gaat worden. Daarom hebben wij er alvast tweehonderd van besteld." U als consument kunt dus snel rijden en de BPM-verhoging per 1-1-2020 nog voor zijn.

Zeeuw & Zeeuw Renault Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.zeeuwenzeeuw.nl/renault

Meer berichten
 
CustomHtml_1