Robert Vlugt heeft voor ieder wat wils! (Foto: Koos Bommelé)
Robert Vlugt heeft voor ieder wat wils! (Foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

Drogisterij Salamander klaar voor december

  lopende zaken

DELFT – Drogisterij Salamander biedt je alles op het gebied van gezondheid, huishouden en persoonlijke hygiëne. Ook in deze drukke maand heeft de oudste winkel van Delft weer een ruim assortiment aan producten waar je blij van wordt.

"De decembermaand is een bij-
zondere en drukke maand. Met onze producten ga je heelhuids door de laatste maand van het jaar en word je klaargestoomd om fris het nieuwe decennium in te gaan."

Speculaaskruiden
"Een bijzonder lekker en goedkoop product. Ideaal als je nog dat ene
cadeautje zoekt voor onder de boom. Onze speculaaskruiden zijn zó lekker en helemaal niet duur. Het beste specerijenmengsel doet wonderen. Extra leuk: er zit ook een recept bij waarmee je kunt experimenteren. Wie weet ontdek je wat nieuws en wordt het allemaal nog lekkerder."
Eau de cologne
"We hebben meer dan 12 soorten eau de colognes met ieder een eigen thema. Kruidig, bloemig, fris of juist rustgevend. We hebben voor ieder wat wils. Het is een beetje als het aloude 4711, maar dan helemaal van deze tijd. Daar kom je de decembermaand wel mee door."

Overige producten
Uiteraard is dit niet het enige wat expert Robert Vlugt in huis heeft.
"Detox producten zijn ook ideaal deze maand en zijn volop in onze schappen te vinden. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de onmisbare kaarsen in alle soorten en maten en de noodzakelijke hoestdranken en vitamines om van te kunnen genieten. Wij wensen iedereen fijne feestdagen!"

Drogisterij Salamander
Markt 47, 2611 GR, Delft
Telefoon: 015 212 3777
E-mail: info@salamanderdelft.com

Meer berichten
 
CustomHtml_1