<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het innovatieve meetsysteem Visioffice X, nu ook bij Van der Leeuw Optiek
Het innovatieve meetsysteem Visioffice X, nu ook bij Van der Leeuw Optiek (Foto: )

Nieuwste innovatieve meetsysteem Visioffice X bij Van der Leeuw Optiek

  lopende zaken

DELFT - Van der Leeuw Optiek in Delft gaat een stap verder in het opmeten van de ogen in combinatie met de bril. Sinds kort hebben zij namelijk de Visioffice X in de winkel, dé nieuwste techniek op het gebied van meetapparatuur voor brillenglazen.

Met het revolutionaire Visioffice X meetsysteem voeren de hoog opgeleide opticiens van Van der Leeuw Optiek aanvullende metingen uit. Deze high-tech methode meet met uiterste precisie verschillende kenmerken van uw kijkgedrag en –houding en maakt vervolgens de brillenglazen helemaal voor u op maat. Gaat u voor 21 december langs bij Van der Leeuw, dan ontvangt u een gratis upgrade op uw brillenglazen cadeau.

Innovatief meten
Om een brillenglas precies voor u op maat te produceren zijn er gegevens nodig van diverse persoonlijke kenmerken. Een standaard oogmeting, waarbij alleen de afwijking van uw ogen wordt bepaald, volstaat dan niet. Daarom heeft Van der Leeuw de nieuwste techniek in huis gehaald met Visioffice X.
"Innovatie is pas écht leuk als we het voor u laten werken. We hebben de nieuwste apparatuur in huis gehaald om de brillenglazen helemaal voor u te kunnen personaliseren. Zo heeft u unieke brillenglazen die passen bij uw manier van kijken, uw brilmontuur en uw lichaamshouding," aldus eigenaar Rob van der Leeuw
Visioffice X maakt met diverse camera's een zeer precieze 3D-reconstructie van de ogen ten opzichte van uw brillenglazen. Door deze gegevens te analyseren wordt het ontwerp van uw brillenglazen afgestemd op uw natuurlijke houding.
Rob van der Leeuw: "De meting is een fantastische ervaring op zich, waarbij u zelf ook direct inzicht krijgt in uw specifieke kenmerken."
Voor de meest innovatieve brillenglazen worden ook de kenmerken van uw kijkgedrag en kijkhouding toegevoegd. Tot slot wordt het unieke 'oogrotatiepunt' bepaald voor uw linker- en rechteroog, ook wel 'Eyecode' genoemd. Voor nog meer precisie bij het op maat slijpen van uw brillenglazen. Het resultaat: optimaal zicht. De unieke resultaten uit de meting worden gebruikt bij het produceren van uw persoonlijke brillenglazen. Dit zorgt voor een haarscherp en ontspannen zicht met vloeiende overgangen tussen dichtbij en veraf.

Nóg beter zicht
Naast de plaatsing van het revolutionaire Visioffice X meetsysteem bij Van der Leeuw Optiek, viert Essilor, de fabrikant en uitvinder van de meest innovatieve brillenglazen, ook nog eens het 60 jarige bestaan van het Varilux brillenglas. Daarom ontvangt u nu bij Van der Leeuw tot en met 21 december een gratis upgrade cadeau op uw brillenglazen. De meest innovatieve producten zijn daardoor extra scherp geprijsd. Laat u vrijblijvend informeren over de voordelen bij één van de Varilux specialisten van Van der Leeuw Optiek.

Openingstijden
Van der Leeuw Optiek is geopend op: Maandag: 13.00 - 18.00 uur, dinsdag t/m donderdag: 09.00 - 18.00 uur, vrijdag: 09.00 - 18.00 uur & 19.00 - 21.00 uur (koopavond), zaterdag: 09.00 - 17.00 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>