Verkoper Mike Mooren bij de Ford Kuga 1.5 Titanium in de showroom van Roots Autoservice.
Verkoper Mike Mooren bij de Ford Kuga 1.5 Titanium in de showroom van Roots Autoservice.

Sla je slag bij de Eindejaars-super-opruiming van Roots Autoservice

  autonieuws

DELFT - Het einde van het jaar is actietijd bij Roots Autoservice. Ben je op zoek naar een auto? Dan kan je in de decembermaand bij dit bedrijf je slag slaan.

"Ja, dan staan we met de prijzen echt op scherp", zegt eigenaar Joop Wortelboer. "De eindejaarsopruiming levert snel en veel voordeel op, soms kunnen de occasions zelfs tegen inkoopprijs de deur uit. Voor ons is het weg is weg." In januari moet er in de showroom weer genoeg ruimte zijn voor de nieuwe auto's. Dan krijgt Roots Autoservice aan de Overgauwseweg 65 namelijk weer de bijna nieuwe dealeroccasions binnen. "Met een vooruitziende blik op januari en februari, kunnen we nu superscherpe eindejaarskortingen geven", zegt verkoper Mike Mooren. "Het komt erop neer, dat we in december wel zo'n veertig auto's in een kort tijdsbestek proberen te verkopen. Hierdoor kan het voordeel best flink oplopen. Wat te denken van de Ford Kuga 1.5 Titanium!"
De auto met als bouwjaar 2016 heeft een kilometerstand van 92.584 en de actieprijs van 18.940 euro. Deze witte uitvoering heeft vijf zitplaatsen. De auto heeft vele aansprekende kenmerken, zoals een automatisch dimmende binnenspiegel, een boordcomputer, een centrale deurvergrendeling met afstandbediening, elektrische ramen voor en achter, een lederen stuurwiel en sportstoelen. Behalve de 120 PK (88 KW) benzinemotor, heeft de auto ook een 12Volt aansluiting. De verkoopafdeling van Roots Autoservice maakt in december overuren. De actietijd duurt van donderdag 19 tot en met zaterdag 29 december. Het autobedrijf is op 30 en 31 december gesloten. De werkplaats doet het deze periode wat rustiger aan, deze is dan gesloten. Is er een groot mankement aan je auto? Geen probleem, want hoewel de werkplaats gesloten is, kan wel altijd van een leenauto gebruik worden gemaakt. "Vervolgens gaan we een frisse start maken aan het nieuwe jaar", aldus Mike Mooren.
Voor meer informatie kun je bellen naar (015) 369 32 33 of kijk voor het volledige occasionaanbod op www.rootsautoservice.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1