Bobbie gaat liggend op de 'soepkippenlimousine' het gesprek aan
Bobbie gaat liggend op de 'soepkippenlimousine' het gesprek aan

Met korting naar Ernst, Bobbie & de rest!

Algemeen

DELFT - De ondernemers uit de Buitenhof gaan op herhaling. Net als vorig jaar komen ze met een leuke actie: met korting naar de nieuwe Sinterklaasshow van Ernst, Bobbie en de rest!

De super populaire kindervrienden komen op zondag 1 december voor een exclusief optreden naar Delft. Het spektakel zal zich afspelen in Sporthal Kerkpolder, die speciaal voor deze gelegenheid omgeturnd wordt in een heus theater met ruimte voor veel kinderen en hun ouders, begeleiders.

Entreebewijs
Bij heel veel winkeliers in de Buitenhof kun je stickers sparen. Een volle spaarkaart levert een entreekaart op voor de show, tegen een sterk gereduceerd tarief. Voor het luttele bedrag van 2,50 euro zit jij dan eersterangs! Bij besteding van slechts 5 euro ontvang je een sticker. Tegen inlevering van een volle spaarkaart van 20 stickers kost een entreebewijs voor de show slechts 2,50 euro! Geen geld, toch? Dat is wel een hele lage drempel om een gelukzalig glimlacht te toveren op de gezichten van de kleintjes in de wijk...
Jeroen de Bruin, eigenaar Jumbo Vrijheidslaan: "Deze week zijn we met de 'Soepkippenlimousine' van Ernst, Bobbie en de rest op pad geweest om de spaaractie bij basisscholen in de wijk te promoten. Dat leverde naast veel enthousiasme ook weer grappige verhalen op. De spaaractie voor korting op een entreekaartje loopt tot dinsdag 26 november, dus je hebt nog even. Heel veel winkels doen eraan mee, dat maakt de actie nog leuker. Je kan dus niet alleen bij Jumbo sparen, maar ook bij de fietsenwinkel, de kapper, het zwembad of de ijssalon. Zo is die spaarkaart in no time vol! Er worden niet veel activiteiten georganiseerd in dit deel van Delft. Op deze laagdrempelige en goedkope manier bezorgen we de kinderen uit de wijk een leuk dagje uit."
Ga naar Jumbo Buitenhof, Vrijheidslaan 1, voor de actievoorwaarden.