Afbeelding

Vind u uw toekomstige huis op de NVM Open Huizen Dag?

advertenties

PIJNACKER - Op zaterdag 5 oktober is de NVM Open Huizen dag. Voor wie een woning zoekt een mooie kans om eens lekker vrijblijvend rond te kijken naar de mogelijkheden op de huizenmarkt.

Is in de huidige woningmarkt een Open Huizenroute eigenlijk nog wel nodig? "Zeker wel", vindt Nadine van De Laen Makelaardij uit Pijnacker. "Ook in deze hectische markt zijn er woningen die misschien niet zo opvallen maar zeker een bezichtiging waard zijn, omdat ze òf verrassend ruim van binnen zijn. òf een mooi zwembad in de tuin hebben, òf een woning die nog wat verbouwingswerkzaamheden nodig heeft maar dan een super gaaf huis kan worden. Het fijne van de Open Huizen Dag is dat het allemaal gratis, vrijblijvend, ongedwongen, gemoedelijk en laagdrempelig is èn dat je op één dag dus meerdere huizen kunt bezoeken. Zo kun je goed vergelijken. Ook ons kantoor heeft een aantal woningen die meedoen en zeker een bezoekje waard zijn." Uit de portefeuille van De Laen Makelaardij doen in ieder geval vijf huizen mee, te weten:

Van 11.00-12,00 uur:
Zaan 23 Pijnacker

Van 11.00-15.00 uur:
Noordweg 38 Pijnacker
Laan der Zeven Linden 13 Delfgauw
Koninginnehof 48 Pijnacker
Vlielandseweg 87 Pijnacker

Op https://meerwaarde.nvm.nl/open-huizen-dag vindt je een handige checklist die je op de Open Huizen Dag kunt gebruiken. Zo kun je gemakkelijk controleren hoe het onderhoud van de verschillende onderdelen is en welke voorzieningen er in de buurt aanwezig zijn. "Uiteraard is ons kantoor op zaterdag 5 oktober bereikbaar voor de kijkers van onze deelnemende woningen, maar ook voor mensen die een woning hebben gezien in Delft, Delfgauw, Pijnacker of Nootdorp en die advies willen voor een eventuele aankoop. Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder met de vervolgstappen in het kooptraject.", verzekert Nadine.
Het team van De Laen, de drie Registermakelaars Anneke, Ellen en Nadine, en de binnendienstmedewerkers Aëlissa en Dorothy, past eigenlijk wel bij het karakter van de Open Huizen dag: "We zijn laagdrempelig, informeel, vooral ook eerlijk en open. Ons motto is: we doen het samen! Verder vinden we goede communicatie heel belangrijk. We zijn dus heel goed bereikbaar, niet alleen telefonisch, maar ook per mail en Whatsapp." De Laen Makelaardij is te vinden aan de Oostlaan 6a in Pijnacker. Het juiste adres voor verkoop, aankoop en taxatie. Kom gerust eens langs om kennis te maken of kijk op www.delaen.nl. Tel. 015-3615190