<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
KiKa-ambassadeur Xandra Brood met de vier ontwerpers van de KiKa-kerstballen
KiKa-ambassadeur Xandra Brood met de vier ontwerpers van de KiKa-kerstballen (Foto: )

Intratuin Pijnacker verkoopt KiKa-kerstballen

PIJNACKER - De directeur van Tuinbranche Nederland, Frank van der Heide, overhandigde afgelopen week bij Intratuin Pijnacker de eerste KiKa-kerstballen aan de ambassadeur van KiKa, Xandra Brood.

Bij Intratuin Pijnacker zijn de kerstballen ruim voorradig. De speciale KiKa-kerstballen zijn te koop bij 160 tuincentra door heel Nederland.
Stephan Droogh: "Natuurlijk zeiden we meteen ja tegen deze door de Tuinbranche Nederland opgestarte actie. We doen mee met al onze vestigingen, dus ook Zoetermeer, Rhoon en Zevenhuizen."

De KiKa-kerstbal, in vier varianten -met een illustratie gemaakt door kinderen met kanker- kost 4,95 euro. De helft daarvan komt ten goede aan de strijd tegen kinderkanker. Door geen van de andere betrokken partijen wordt winst gemaakt. "Dus, met de kerstperiode in aantocht: schaf allemaal zo'n mooie kerstbal aan en draag je steentje bij. We gaan voor zoveel mogelijk omzet voor KiKa! Alle beetjes helpen om die vreselijke ziekte de wereld uit te krijgen."

Beleving
De lancering vond plaats in de volledig hernieuwd opgetuigde horeca van Intratuin Pijnacker: 'Eten in de proeftuin'. Volgens Stephan is dat geen 'tuincafeetje', maar een compleet nieuw horeca-concept. "We zijn als bedrijf, door de concurrentie van de online handel, aan het transformeren naar een belevingswinkel. Je kunt bij ons niet alleen voor allerhande tuingerelateerde producten terecht. Nee, je kunt ook even lekker tot jezelf komen, even je gemak nemen. Iets langer relaxen in ons horeca-gedeelte en, bijvoorbeeld, volop genieten van de kerstsfeer die in ruime mate aanwezig is. Kom eens sfeer proeven en laat je verrassen!"

Intratuin Pijnacker, Rijskade 1A,
Telefoon: 015-3610000.
Mail: info@pijnacker.intratuin.nl

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>