Delft Serveert gaat langer door!

Algemeen

DELFT - Het is niemand ontgaan: het was gisteren, zondag 23 september, de meest regenachtige dag in de geschiedenis van ons inmiddels 6-jarige foodfestival. Lang hebben we erover gesproken of we de zondag moesten annuleren, in plaats daarvan besloten we het tegenovergestelde te gaan doen. Samen met alle deelnemers, partners en betrokken instanties hebben we de handen ineengeslagen en in enkele uren een nieuw plan opgesteld waarmee we een dag langer door kunnen gaan. Een unieke en hartverwarmende samenwerking tussen iedereen die Delft Serveert een warm hart toedraagt! 

Hoewel het hartstikke knus was in alle (verwarmde en overdekte) tenten afgelopen weekend, zijn onze koelkasten nog tot de nok toe gevuld met heerlijke gerechten. En precies daarom gaan we een dag langer door. Alles wat afgelopen weekend niet verkocht is, bieden we tegen een gereduceerd tarief aan. Om via deze weg voedselverspilling tegen te gaan. Vandaag (maandag 24 september) openen wij van 17:00 tot 21:00 uur het terrein en kun je genieten van een zonnige (en droge) toegift van de Delftse horeca. Neem met z'n allen plaats aan de lange tafels en de chefs laten nog eenmaal zien wat ze kunnen. Samen gaan we er op deze extra dag voor zorgen dat er geen voedsel verspild hoeft te worden. Verwacht heerlijke gerechten voor gereduceerde prijzen(!), prachtige wijnen, een springkussen, extreem veel gezelligheid en GOED WEER!  

De deelnemers op dag 4: Bakker Suikerbuik, Moodz, De Oesterbar, De Kokkerie, Sevenhills, De Koperen Kat, Het Konings Huys, Van Leersum Wijnbar, Smit & Dorlas Koffietruck, Banketbakkerij Stoffer en Eet- en Proeflokaal de Kurk. 

Tot straks, 17.00 tot 21.00 uur, Sint Agathaplein, Delft.