Tijdens de workshop Tijdsurfen leer je hoe je meer rust en voldoening in je leven kunt krijgen
Tijdens de workshop Tijdsurfen leer je hoe je meer rust en voldoening in je leven kunt krijgen

Workshop Tijdsurfen door Paul Loomans

Algemeen

Druk, druk, druk. Een gevoel waaraan iets te doen is. Echt waar! Paul Loomans laat je in de workshop Tijdsurfen zien hoe je meer rust en voldoening in je leven kunt krijgen. De workshop vindt plaats Op Hodenpijl op woensdag 3 oktober.

Paul Loomans laat je ervaren hoe je door tijdsurfen meer rust en voldoening in je leven kunt verkrijgen.

Basisrust
Met zeven concrete aanwijzingen voert hij ons terug tot de essentie van al het handelen: vertrouwen op je gevoel en aanwezig zijn in wat je doet. Door je te laten leiden door je intuïtie, zul je jouw activiteiten op het juiste moment doen. Als je vervolgens ook de druk en de stoorzenders ontmantelt, ontstaat er basisrust en ga je vanzelf de dingen met aandacht en plezier doen. Op het programma staan onder meer 'de valkuilen van multitasken', 'emotionele stress tot rust brengen' en 'intuïtie gebruiken'. Paul behandelt herkenbare thema's op een laagdrempelige manier en dit maakt deze workshop tot een prima gelegenheid om je drempelvrees voor meditatie, mindfulness en bewustwording te overwinnen.

Over Paul Loomans
Paul Loomans is auteur, zenmonnik en oprichter van de StressOntknoping. In 2014 werd zijn boek 'Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen' bekroond als beste spirituele boek van het jaar. In 2016 verscheen 'Goed gevoel, emoties als medicijn'.

Meer informatie
De avond kun je combineren met een bio-maaltijd in het restaurant. Datum: woensdag 3 oktober. Tijd: 20.00 uurPrijs: 15,- euro. Inclusief maaltijd: 35,- euro. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft) en beschikt over een ruime, gratis parkeerplaats.