Kippie Delft heropende afgelopen donderdag de deuren.
Kippie Delft heropende afgelopen donderdag de deuren.

Kippie Delft: gloednieuw maar toch vertrouwd

advertenties

Na vier en een halve week gesloten te zijn geweest, heropende Kippie Delft in de Hovenpassage woensdagochtend feestelijk de deuren. Een nieuwe huisstijl, gloednieuwe apparatuur en een praktisch ingedeelde werkruimte is het resultaat van een intensieve verbouwing.

Op het oog is er wellicht weinig veranderd, maar niets is minder waar, volgens eigenaar John van Steenderen. "Dat vind ik juist wel prettig, dat sommige klanten vragen 'wat is er nu eigenlijk precies veranderd?'. Dat betekent dat we nog steeds de oude vertrouwde Kippie zijn zoals iedereen ons kent. We hebben die vertrouwde look dus blijkbaar gehouden, en dat vinden we alleen maar fijn!"

Heropening
Er is natuurlijk wel degelijk wat veranderd, tijdens de verbouwing. "We hebben een gloednieuwe huisstijl", vertelt John. "Wit en een klein beetje geel zijn nu onze nieuwe kleuren. Die huisstijl werd landelijk in alle Kippiewinkels doorgevoerd, en we hebben dat moment aangegrepen om direct de hele zaak eens flink onder handen te nemen. Tot op het laatste steentje is alles uit de winkel gehaald en we hebben de boel weer van voren af aan opgebouwd. Alles is nieuw, van de apparatuur tot de toonbanken. De koelcel is groter en het pannenrek voor de bekende Kippiepannen. Maar het is voornamelijk heel fijn dat de werkroute veel praktischer is nu. We zijn allemaal heel blij met het resultaat!"

Tijdens de feestelijke heropeningsdag stonden er om half 9 al ruim veertig mensen voor de deur te wachten. "Om kwart voor 9 stonden er al zoveel mensen voor de winkel dat we maar een kwartiertje eerder open zijn gegaan!". Die drukte is ook wel logisch, zegt John. "We hadden een heel leuke actie, namelijk dat de eerste vijftig klanten bij besteding vanaf 10 euro een partyschotel cadeau kregen. Daar waren we binnen een half uur doorheen! Ook van de overige openingsacties werd volop gebruik gemaakt! We hebben heel veel leuke reacties gehad van mensen die de nieuwe zaak heel mooi vinden."

Assortiment
Het assortiment van Kippie Delft is onveranderd gebleven. Nog steeds staan er heerlijke grillproducten, maaltijden en broodjes op het menu. En dan natuurlijk de alom bekende Kippiepan. "Onze succesformule", lacht John. "Stekker in het stopcontact en binnen een mum van tijd heb je een schaal heerlijke hapjes op tafel staan. In verschillende maten verkrijgbaar, supersnel, heerlijk en makkelijk." Met de feestdagen in aantocht breidt Kippie in december het assortiment tijdelijk uit met gourmet- en tapasboxen, ook in verschillende maten.

Hoewel de producten niet nieuw zijn, heeft Kippie met de heropening wel een nieuwe actie in het leven geroepen. Iedere week zal er een nieuwe weekactie in combinatie met een maaltijd zijn in de winkel. "Iedere week krijgen de klanten een gratis product bij aankoop van een maaltijd. Aankomende week bijvoorbeeld zal iedereen die 600 gram nasi koopt, gratis twee heerlijke loempia's erbij krijgen."

Adresgegevens
Kippie Delft
Martinus Nijhofflaan 32
(in de Hovenpassage)
015-2611609
www.kippie.nl